Assasin's Creed Devine Mai Mult Decat Un Simplu Joc

Imaginatia celor de la Ubisoft devine una debordanta si in acelasi timp costisitoare avand in vedere campania de lansare a Assasin’s Creed 2.
Cu o poveste fascinanta si puternica plasata undeva intr-un moment al istoriei din Italia Renascentista jocul aduce un nou feeling care uimeste si in acelasi timp cucereste!

Lineage prezinta un „prequel” la Assasin’s Creed 2 care arata intrigile din italia renascentista a secolului 15 astfel jocul devenind o puternica poveste care isi are radacinile in istoria Italiei!
„Atunci cand Ducele De Milano este omorat brutal, asasinul Giovanni Auditore este insarcinat cu investigarea crimei de catre puternica familie De Medici!
Descoperirile umitoare care le face el au legatura cu unele din cele mai puternice familii ale acelor vremuri renascentiste cat si o legatura directa spre implicarea Vaticanului.
In cursa sa de a dezvalui complotul care are ca scop rasturnarea balantei puternicelor familii din acea perioada, Giovanni devine una din cele mai cautate persoane, devenind si el la randul sau vanat.”

Pentru ca promovarea si credibilitatea sa fie eficace s-a creat si un serial al acestei uimitoare povesti, un serial care incearca sa ne introduca in euforia acelei perioade si care devine un fel de tutorial al viitorului joc!
Urmariti-l, il recomand cu caldura, e fascinant, peisaje, costume, machiaj, muzica.
Episodul 1
1476, Florenta. Asasinul Giovanni Auditore, incearca cu disperare sa dejoace o conspiratie indereptata spre unul din aliati lui Lorenzo de Medici si anume asasinarea Ducelui de Milano!
Ancheta il duce pe Giovanni in Milano unde incearca sa impiedice oribila crima!”

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.