Filmul Clasic Sci-Fi FORBIDDEN PLANET Va Avea Parte De Un Re-Make?

Filmul Clasic Sci-Fi FORBIDDEN PLANET Va Avea Parte De Un Re-Make?

In ultima vreme nu se mai mira nimeni cand aude de re-make-uri! Poate doar pustii care nu au apucat originalul sa se minuneze de originalitatea unor franchize sau a unor povesti dc comics aduse pe marile ecrane, dar atunci cand e vorba de un clasic sci-fi cum e Forbidden Planet din 1956, lucrurile devin ceva mai serioase.

Superman refacut in 2006 cu un NU asa de reusit scenariu si cu un titlu care nu a facut mai mult decat un „fas”prin filmul Superman Returns ( de parca titlul nu ar fi putut sa fie mai original ), care din fericire a avut si un plus, pe Kevin Spacey care si-a facut rolul asa cum stie el mai bine.
Sa nu mai vorbim de Incedible Hulk din 2008 cu Edward Norton care nu fusese demult ecranizat in Hulk 2003 cu Eric Bana sau de Fantastic 4.

Am putea continua cu multe alte enumerari negative  de remake-uri, dar ne oprim aici.Ne oprim aici doarece nu toate au fost fiasco-uri!
Star Trek: The Future Begins a fost UIMITOR de bun !Practic J.J. Abrams a reinventat franchiza Star Trek!
Relansarea lui Spiderman ( de exemplu) intr-o viziune complet diferita a fost o miscare buna sub bagheta lui Sam Raimi. De asemenea si reinventarea lui Batman in The Dark Knight sub bagheta lui Nolan!
Probabil ca re-crearea unor personaje sau a unor filme fantastice vechi este productiva, dar nu la intervale atat de scurte si sub indrumarea unor producatori fara imaginatie si cel mai important fara un scenariu bun. Refacerea unui film care a influentat generatii de producatori, regizori si scenaristi din 1956 incoace poate fi chiar extraordi nar de productiva!Si aici ma refer la un clasic ca Forbidden Planet (1956) unde a prins viata Robby the Robot care a incantat audienta de pe aceea vreme! Cel putin pe unii dintre noi, ne-a fascinat la aceea vreme!  Un asemenea film care NU a avut parte de un remake bun (decat ceva incercari) , este cu un potential financiar mare, avand in vedere ca este un clasic al filmelor sci-fi, astfel un remake ar fi un succes garantat, si probabil nu ne-am mira sa obtina un buget exagerat de mare!
Totusi multe controvesre legate de acest proiect, care initial a fost anuntat pentru anul 2010.
Din cate se zvoneste ca J. Michael Straczynski, cel care a scris scenariul si totodata creatorul lui Babylon 5 si oficiali de la Warner Bros nu au reusit  sa stabileasca inca un producator pentru acest re-make.
In jurul proiectului se invarte de ceva vreme James Cameron, care a incercat sa produca un remake la acelasi film prin 1998, dar care a fost respins de catre oficiali de la Warner!
Totusi se zvoneste ca data lansari ( oficial si initial 2010) ar fi amanata din cauza unor asa zise scurgeri pe internet a scenariului care momentan ar fi in rescriere!

Filmul Clasic Sci-Fi FORBIDDEN PLANET Va Avea Parte De Un Re-Make?

Nu ne ramane decat sa speram in materializarea proiectului sci-fi intr-un mare succes cu un scenariu bun!
Daca aveti rabdare si vreti sa vedeti un SF clasic aveti mai jos link-ul pentru download la varianta din 1956.

Torrent Download :
Forbidden Planet (1956) SF,Thriller

 Forbidden Planet


Nu ai cu ce face download la fisiere torrent?
Download si instaleaza Cel mai popular client de Torrent!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.