Avatar 2 and 3 Release Dates

Nu ne mai mira nimic atunci cand vine vorba de mega productii, si mai ales atunci cand e vorba de Avatar si de James Cameron, cel care a avut curajul sa puna in imagini un scenariu atat de complex si mai ales sa il filmeze in 3D.
Stim cu totii ce isterie a provocat povestea intortocheata semnata James Cameron si ce incasari a avut pelicula 3D.
Era de asteptat ca o asemenea productie sa se transforme intr-o trilogie, si faptul ca James Cameron tocmai a dezvaluit datele despre continuarea Avatar, nu mai vine ca o surpriza pentru nimeni.
Acest trend de la Hollywood de a transforma orice poveste de succes intr-o trilogie se pare ca acapareaza tot mai multi adepti si nu displace producatorilor si studiourilor de productie.
Dupa cum spune Entertainment Weekly cat si alte site-uri de specialitate, James Cameron a declarat ca lucreaza la finalizarea celor doua scenari pentru urmatoarele filme din trilogia Avatar, filmarile urmand sa se defasoare in acelasi timp pentru amandoua filme.
James a declarat ca data de lansare va fi undeva prin decembrie 2014 pentru Avatar 2 si tot undeva in jurul craciunului 2015 pentru Avatar 3.
James Cameron sustine ca s-ar putea ca toata distributia originala sa fie prezenta in urmatoarele filme, dar ca inca nu se stie exact.

James Cameron a mai declarat :
„Fox a încheiat un parteneriat cu mine pentru a dona o parte din profituri cauzelor de mediu, care sunt principalul subiect al lumii Avatar „

„Nu am vrut sa fac mai multe filme Avatar fara un plan maret.”

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.