The Dark Knight Rises, Superman Man of Steel and James Bond

Din punct de vedere cinamtografic luna inceputului de an e vazuta ca si o luna saracacioasa, o luna in care nu se intampla foarte multe, dar o luna in care zvonurile circula, anunturile oficiale pentru anul in curs curg si datele oficiale ale super-productilor viitoare se anunta.
Inainte de toate fanii serialului Smallville au aflat cu dezamagire ca urmatorul episod ce ar fi urmat dupa pauza de iarna si ce ar fi trebuit difuzat vineri 28 Ianuarie a fost amanat pentru data de 4 Februarie.


Cel mai nou zvon afirma ca Robin Williams ar putea fi Hugo Strange in viitoarea productie a lui Nolan – „The Dark Knight Rises”.
Ofertele curg pentru multi-nominatul la Oscar Javier Bardem.
Conform relatărilor i-a fost oferit un rol principal în următorul film James Bond – doar la cateva zile dupa ce i-a fost oferit rolul principal in „Dark Tower” (ecranizare dupa Stephen King).
Se zvoneste ca Bardem a fost abordat pentru a juca un rol important in 007, evident ca si oponent al domnului Bond.


Ieri, 30 Ianuarie Warner Bros a anunţat ca Henry Cavill va juca rolul Clark Kent/Superman in relansarea francizei „Superman – Man of Steel” regizat de Zack Snyder.
Dupa ce alte zvonuri precedente il anuntau pe actorul din True Blood – Joe Manganiello ca un posibil candidat pentru a juca Clark Kent , iata ca Zack Snyder a gasit pe altcineva pentru a juca rolul eroului Kryptonian.

Cavill de 27 de ani, este relativ necunoscut, fiind o stea in crestere, (are aspectul ?!?!) si se pare ca va juca un mai tanar Clark Kent, un mult mai tanar Clark Kent as spune eu.
Povestea viitorului Man Of Steel nu va fi o poveste legata complet de originalul Superman si poate diferi total fata de benzile desenate.
Povestea provine din mintea lui Christopher Nolan, cel care a fost desemnat anterior pentru a produce proiectul , si de veteranul benzilor desenate, David S. Goyer.
Goyer este cel care scrie momentan scenariul pentru Zack Snyder.
Producatori planuiesc o lansare pentru Superman: Man of Steel in Decembrie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.