The Hobbit: Part 1

Dupa ce au lungit-o la „nesfarsit” cu alegera regizorului si dupa ce Guillermo Del Toro a renuntat la a participa in crearea productiei The Hobbit si cand in final Peter Jackson s-a hotarat ca el ar fi cel mai potrivit pentru a regiza cele doua filme, iata ca si scenariul complet e terminat.

Evident revizuit si acceptat de Peter Jackson, scenariul in sine a fost scris de co-writeri Fran Walsh si Phillippa Boyens, cei care au scris si pentru celebra trilogie Lord Of The Rings.
Se pare ca si Guillermo Del Toro a participat la finalizarea scenariului, intr-o mica masura!
Zvonurile cum ca bugetul filmului ar fi destul de micut au fost „spulberate” de stirea aparuta ieri 6 Ianuarie 2011 pe Deadline si din care reiese clar ca Warner Bros va finanta in totalitate finalizarea primei parti, si ca bugetul aruncat in joc este de aproximativ 500 milioane de dolari!

MGM si Warner Bros au incheiat un contract conform caruia Warner va avea drepturi exclusive de distributie mondiala a celor doua filme semnate de Jackson dupa celebra carte The Hobbit de J.R.R. Tolkien.
Filmarile (programate sa inceapa luna viitoare) stagneaza deocamdata doarece distributia filmelor este inca neclara!
Se duc tratative intense (acum ca bugetul e asa mare) cu actori din trilogia LOTR, Ian McKellen, Andy Serkis, posibil si Elijah Wood, dar si cu Orlando Bloom, cu care se duceau tratative inca dinainte de sarbatorile de iarna!

Astept cu nerabdare distributia cat si inceperea filmarilor!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.