J.J. Abrams, Star Trek 2 si proiectul Super 8

Am mai scris despre relansarea Star Trek, desi la aceea vreme nu credeam intr-un asemenea succes, totusi relansarea Star Trek a fost cea mai buna miscare posibila venita din partea producatorilor cu un stil propriu si cu o viziune unica cinematografica al acestui univers imaginar creat de Gene Roddenberry la mijlocul anilor ’60 care se pare ca isi va prelungi succesul cinematografic in anii ce urmeaza.
Sunt sigur ca si fanii sunt de acord cu contributia mult controversatului si vizionarului J.J. Abrams la succesul celui de al 10 lea film din seria Star Trek, franciza avand in spate un palmares impresionant si o multime de fani in intreaga lume!

Mai trebuie sa stiti ca sub bageta magica de regizor a lui J.J. Abrams , Star Trek The Future Begins (2009) a primit 3 nominalizări şi un premiu Oscar, cat si 2 nominalizări BAFTA.

Saptamana trecuta J.J Abrams, aflat intr-o vizita scurta la un eveniment organizat de Asociatia Criticilor de Televiziune din America a avut ragaz si dispozitia necesara pentru a da cateva detalii despre viitoarele sale proiecte cinematografice cat si despre viitorul succes Star Trek 2!
Lasand la o parte cateva insucese legate de anumite seriale pe care le avea in lucru, J.J. Abrams a lasat sa se inteleaga faptul ca scriitori Alex Kurtzman, Bob Orci si Damon Lindelof au reusit sa puna la punct o scenariu si detaliile din viitorul film Star Trek, si mai exact constructia fiecarui personaj din scenariu atsi viitorul personaj negativ pe care echipajul navei Enterprise il va intalni in Star Trek 2!
„Inca nu am citit scenariu, dar atunci cand va ajunge la mine o voi face si voi lua o decizia pana in luna mai” a mai declarat regizorul.

Cu o data de lansare deja stabilita pentru vara anului 2012, gasirea unui director va fi in curand o prioritate pentru ca productia si filmarile sa înceapa în cursul acestui an.

J.J. Abrams :
I guess the idea of not wanting to choose to direct a film, for which I’ve not read a script. It’s a tough decision to make without seeing any pages.
That’s not to say that I don’t have all the faith in the world in the spectacular writers.
Damon Lindelof, Bob Orci and Alex Kurtzman are awesome.
My hope is that they’ll write the script, it will be great and we can make a fun, exciting sequel to Star
Trek.”


La final declaratilor regizorul a lasat sa se inteleaga ca este foarte ocupat cu finalizarea mega proiectului in care este implicat Super 8, scris si regizat de el in colaborare cu Steven Spielberg care este producator executiv.

Misterios proiect Super 8 va avea premiera anul acesta in 10 iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.