Spartacus: Gods of the Arena incanta audienta!

Se pare ca episodul de debut al miniseriei Spartacus: Gods of the Arena ce a avut loc vineri 22 ianuarie pe canalul privat Starz, a atras 1.1 milioane de telespectatori, rapoarteaza Reuters.
Acest număr este cu aproximativ 400 de mii mai mulţi spectatori decât a inregistrat premiera deja celebrului „Spartacus: Blood and Sand” serialul care a deschis seria anul trecut.

Chiar si mai departe, in data de 23 ianuarie primul episod din Gods of the Arena a mai adăugat 753 de mii de telespectatori, dându-i un total de 1,9 de milioane privitori ceea ce reprezinta un salt mare fata de premiera originalului „Blood and Sand„.
Dupa ce Starz a anunţat ca actorul Liam McIntyre „The Pacific”, a fost distribuit sa il înlocuiasca pe Andy Whitfield in rolul titular din seria a doua „Spartacus”, potrivit reprezentantilor Starz, Mclntyre este deja în Noua Zeelanda pentru a incepe un intens antrenament de pregatire.

Actorul va avea putin timp la dispozitie pentru a intra în forma necesara pentru a putea face fata productiei Spartacus: Blood and Sand doarece filmarile sunt preconizate sa se reia anul acesta in aprilie, in Noua Zeelanda.
Serialul este programat pentru a reveni in forta pe ecrane anul viitor.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.