Wachowskis Si Zvonurile Pentru Matrix 4 Si 5 (UPDATE)

Wachowskis Si Zvonurile Pentru Matrix 4 Si 5 (UPDATE)

Chiar daca planurile de viitor ale fratilor Andy si Larry Wachowski au fost intotdeuna pline de vise indraznete si mai ales de viitoare proiecte (unele nerealizate), iata ca unele zvonuri ce circula pe site-uri de specialitate plaseaza celebrul Matrix si creatorii lui in mijlocul atentiei din nou.

Zvonurile spun ceva despre Keanu Reeves care ar fi dezvaluit faptul ca fratii Wachowski au terminat un scenariu pentru Matrix 4 si 5 unde charismaticul erou Neo va fi readus la viata in 3D.
Se pare ca cei doi frati, care au revolutionat cinematografia cu unele tehnici de filmare ce au influentat multi alti regizori, s-au sfatuit si cu James Cameron pentru a realiza continuarea Matrix in 3D.
Mergand mai departe, fratii Wachowski promit din nou sa revolutioneze industria cinematografica cu noi trucuri de filmare in viitoarele filme Matrix.

Fratii Wachowski au creat cu primul Matrix, unele dintre cele mai memorabile caractere, alaturi de cea mai bună coloană sonoră, cat si unele din cele mai atractive si impresionante secvente de lupta in continuarea numita Reloaded, ei avand un mod cel putin curios pentru încheierea trilogiei, cu Revolution, care a atras multe critici negative – atat din partea fanilor cat si a criticilor, trilogia aducand, aparent, sfârşitul caracterului mesianic Neo (Keanu Reeves). Multi fani se asteptau sa mai auda cate ceva despre personaj, si sperau ca la un moment dat Neo se va ridica din nou, intr-o triumfatoare intoarcere.
Ei din cate se zvoneste, se pare ca asta e planul. Problema site-urilor de specialitate in legatura cu acest subiect, este faptul că nimeni altcineva nu a raportat sau confirmat în mod direct aceste zvonuri.

Oricat de bine ar circula zvonistica, un singur lucru e cert, de obicei zvonurile s-au adeverit atunci cand a fost vorba de viitoare super productii, cu impact asupra publicului!
Iar Matrix a avut un impact impresionant asupra publicului cat si a cinematografiei din intreaga lume.


Si ca sa fim sinceri, cine nu ar mai vrea sa il vada pe Neo inca odata in actiune ?!
Iar daca un film merita sa fie filmat in 3D, cu siguranta acesta este Matrix.

UPDATE 25 Ianuarie 2011 :
Un reprezentant a actorului (Entertainment Weekly) Keanu Reeves a declarat, in ciuda zvonurilor raspandite pe internet si a reactilor pozitive a fanilor, ca NU exista planuri pentru continuarea seriei Matrix.
Mii de fani au ramas dezamagiti, dupa ce sperau ca totusi zvonurile vor fi adevarate.
Voi sunteti dezamgiti??

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.