Zombieland 2 cu Woody Harrelson sau fara?

Zombieland 2 Cu Woody Harrelson Sau Fara?

Zombieland 2 cu Woody Harrelson sau fara? declaratiile actorului starnesc curiozitatea.

Nu stiu ce parere aveti voi despre continuarile filmelor, sau despre tendinta de a transforma orice poveste in trilogie, cert este ca aceste sequel-uri au intrat in planurile multor studiouri in ultima vreme, prin asta dovedindu-se ca unele din continuari, desi au fost dezastruoase din punct de vedere al popularitatii, nu au fost decat alte modalitati de a mai stoarce niste bani, unele din ele doar folosindu-se de titlul original, fara a avea vreo legatura cu originalul.
Zvonuri despre multe sequel-uri circula in ultima vreme si asta nu mai mira pe nimeni.
A venit si randul lui Zombieland.

Zombieland 2 cu Woody Harrelson sau fara? declaratiile actorului starnesc curiozitatea.
Zombieland a fost un film dragut, un film care a imbinat umorul cu actiunea intr-un mod sarcastic si poate intr-un fel unic, un film care a incercat sa ne aminteasca de perioada anilor 80 atunci cand filmele cu zombie erau considerata horror.
Pe langa faptul ca l-a adus in prim plan pe Jesse Eisenberg cu un rol foarte bun, Zombieland a avut un farmec aparte avandu-l la bord pe Woody Harrelson care a adus o contributie majora filmului.
La toate astea au adus o contributie pozitiva zic eu si cele doua protagoniste Emma Stone si Abigail Breslin.

Woody Harrelson a acordat un interviu celor de la Total Film, unde a fost întrebat daca ar vrea un sequel la „Zombieland”.
Răspunsul nu a fost extrem de entuziast
– „Se va întâmpla dacă toată lumea va dori o continuare , eu sincer nu sunt sigur ca un sequel e un lucru bun… O continuare a unui film trebuie facuta atunci când a ieşit foarte bine filmul original, atunci cand a facut o mulţime de oameni sa rada, dar pentru a face o continuare … 99 din 100 ies mai rau decat ar trebui .Chiar nu stiu, eu nu sunt un tip de sequel-uri” –, spune Woody.

La scurt timp dupa ce Woddy a acordat interviul, co-scriitorul Rhett Reese a postat destul de repede pe tweeter:
– „Nu credeti toate articolele.Vom reveni la Zombieland.” –

Woddy Harrelson
Intr-o concluzie finala, chiar daca Woddy Harrelson nu va fi de acord cu un sequel, si indiferent cum va arata distributia filmului, Zombieland 2 va fi o viitoare productie.
Nu stiu daca sunt foarte entuziasmata, chiar daca Woody a fost unul din preferati mei si Jesse Eisenberg a facut mare valva in ultima vreme.

Crezi ca Woody Harrelson va reveni in distributia filmului Zombieland 2 ?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.