STEVEN SPIELBERG Va Produce Noul Serial Sci-Fi Intitulat TERRA NOVA

Serialul sci-fi produs de Steven Spielberg, are un buget imens pentru episodul pilot si va fi difuzat din luna Mai pe canalul de televiziune Fox.

STEVEN SPIELBERG Va Produce Noul Serial Sci-Fi Intitulat TERRA NOVA

M-am tot ferit sa vobesc despre acest proiect, la inceput din cauza zvonurilor, mai apoi din cauza barfelor despre Spielberg, barfe ce spuneau ca doar formarea castingului si creerea scenariului au costat 10 milione de dolari, mai apoi nu eram sigur ca inplicare lui Spielberg in acest proiect este reala. Se pare ca timpul a dovedit ca toate acestea sunt adevarate si ca se vor transforma intr-un mega serial cu un buget foarte mare numit Terra Nova.
Cu implicarea lui Steven Spielberg cu siguranta vom avea ce vedea, chiar daca ideea principala a serialului a mai fost incercata in multe alte filme si seriale.
Terra Nova urmareste o familie obisnuita intr-o calatorie incredibila in timpuri preistorice (85 de milioane ani in trecut), ca o mică parte a unui experiment indraznet pentru a salva rasa umana de la disparitie.
Undeva in anul 2149, lumea este pe pe cale de disparitie iar planeta noastra este superdezvoltata si supraaglomerata, majoritatea faunei si a ecosistemelor fiind de mult disparute.Viitorul omenirii este pus la indoiala, si speranta pentru supravietuire sta in trecutul indepartat.
Când oamenii de stiintă de la un accelerator de particule au descoperit pe neaşteptate o fractură in timp care face posibila construirea uni portal ce duce in istoria primitiva, o ideea indrazneata apare : sa se restabileasca baza umanitatii in trecut – o a doua sansa pentru a reconstrui civilizatia si a salva rasa umana.
Citind toate astea, nu vi se pare ca seamana cu ceva?!
Terra Nova va fi difuzat de catre FOX. in 23 Mai 2011.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.