The X-Men: First Class Trailer – Pemiera maine pe Facebook

Multe zvonuri au fost postate pe internet despre X-Men si ceea ce va fi un prequel al celebrei trilogi.
Nu numai ca a trezit interesul fanilor dar a si starnit imaginatia tuturor in ceea ce priveste senariul si chiar si cubiectul filmului.
Multi dinte noi s-au intrebat ce ar mai fi de spus despre celebra trilogie.
Se pare ca franciza mai are inca multe de spus, mai ales ca studiourile cat si Marvel vor sa faca un film de sine statator din aproape fiecare personaj faimos si indragit din seria X-Men.
S-a inceput cu pelicula dedicata lui Wolferine , un film care inca inainte de lansare a avut probleme (citeste aici de ce) care in ciuda problemelor, a avut un succes neasteptat la boxoffice.
Din cadrul aceleasi francize s-au mai anuntat X-Men Origins: Magneto pentru 2013 pelicula ce va fi destinata personajului negativ care a fascinat fani.
The X-Men: First Class se anunta a fi un film cu buget mare, care se va ridica la nivelul asteptarilor, cu o distributie de tineri actori care promit un film bun si plin de efecte speciale.
Inainte ca Charles Xavier şi Erik Lensherr sa ia numele de Profesor X şi Magneto, au fost doi tineri care isi descopereau puterile impreuna in timp ce evoluau.
Cei doi au fost prieteni apropiati inainte de a fi dusmani, lucrand impreuna cu alti mutanti pentru a preveni cel mai mare pericol pe care lumea l-a cunoscut vreodata.
In timp, s-a creat o ruptura in prietenia lor, din cauza ideologiei diferite si a diferitelor viziuni asupra ceea ce un erou cu superputeri ar trebui sa fie.
Ruptura definitiva intre cei doi se va produce in X-Men first Class si va duce la nesfarsitul razboi dintre cei doi si implicit dintre bine si rau.
In distributie filmul va avea acotri ca James McAvoy, Kevin Bacon, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, January Jones, Oliver Platt, Lucas Till, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult. X-Men First Class va fi regizat de Matthew Vaughn (Kick-Ass) avandu-l pe Bryan Singer (Valkyrie,X-Men,X-Men2,Superman Returns) ca si producator.
Maine va avea loc premiera Trailerului pe celebra retea de socializare Facebook.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.