FOX amana serialul Terra Nova pana in Toamna

FOX amana serialul Terra Nova pana in Toamna

In ciuda faptului ca serialul este foarte asteptat si ca numele lui Steven Spielberg ca producator face din el un produs foarte viabil, iata ca si serialele bune au parte de momente ciudate inca inainte de premiera.

In timp ce Fox a anuntat anterior ca asteptatul serial sci-fi Terra Nova va avea premiera in luna Mai, Kevin Reilly (Preşedintele Fox Entertainment) a anuntat ca serialul a fost amanat pana in toamna.
Iata declaratia sa:

– „Terra Nova este unul din serialele de televiziune cele mai ambitiose produse vreodata folosind technologie de ultima ora si efecte vizuale uimitoare pentru standardele TV, toate astea fiind folosite pentru a crea lumea din noul serial Terra Nova facand din el un domeniu cu amploarea masiva necesitand mai mult timp pentru a fi realizat in post productie.
Acest aspect al serialului este esential, astfel incat suntem in masura sa intarziem serialul pana la o data viitoare pentru a oferi echipei de efecte vizuale timpul necesar pentru munca lor.”

Deci toate astea din cauza efecteleor speciale.
Mai bine asa decat sa avem parte de efecte speciale de mana a doua.

3 comentarii

  1. Nah, totul o sa fie ok, o sa vedeti.
    La cati bani s-au investit serialul o sa fie bun, probabil de asta l-au amanat, ca sa iasa totul perfect avand in vedere ca Spielberg e meticulos si stie el ce stie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.