Primul Trailer cu Arnold Schwarzenegger – The Governator

Primul Trailer in care apare Arnold Schwarzenegger dupa cariera de politician este un desen animat, acesta fiind si primul proiect al lui Arnold ce se apropie de cinemaografie.

Dupa cum va spuneam intr-un articol de saptamana trecuta, actorul a avut ideea de a face din persoana sa un super erou de benzi desenate, inca de pe vremea cand candida pentru postul de guvernator.

Nu incercam sa intelegem logica din spatele acestui proiect, nici nu incercam sa gasim vreo teorie in legatura cu desenul animat pe care Arnold a tinut neaparat sa il realizeze, dar parca totusi pentru o revenire in bransa, acest proiect numit The Governator, nu pare prea potrivit.
Mai spunem ca pentru un serial de desene animate care va aparea deabea in 2012, acest trailer vine putin cam devreme.

Cu siguranta copii care au auzit de Arnold Schwarzenegger vor fi super incantati de acest proiect, probabil si cativa adulti, fani infocati al fostului guvernator, pe noi cu siguranta nu ne-a incantat probabil din cauza ca ne-am fi asteptat la cu totul altceva.

Astazi a aparut si primul trailer oficial pentru The Governator, filmul de desene animate care il prezinta pe Arnold ca un caracter semi-fictiv, ce dupa retragerea din politica incearca sa se lupte pentru dreptate insusindu-si un alter ego, un super erou pe nume Governator.
Nu prea intelegem care este legatura dintre nume si personaj, in afara faptului ca „suna cool” asa cum a declarat insusi Arnold.
Va lasam pe voi sa decideti daca revenirea lui Arnold este una de bun augur sau nu.4 comentarii

  1. @Sorin
    E un desen animat, probabil facut pentru copii mai mult decat pentru adulti.
    Adevarul e ca se putea mai bine.
    Asteptam cu interes noutati despre filmul care vrea sa il faca Arnold despre super eroul Governator.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.