Rowan Atkinson este din nou Johnny English - Vezi noul Trailer

Rowan Atkinson este din nou Johnny English – Vezi noul Trailer

Rowan Atkinson (Mr.Bean) va fi din nou Johnny English, agentul secret neindemanatic si fara frica, intr-o aventura care-l va pune in garda impotriva unor asasini internationali care il vaneaza pe premierul Chinez, in acest film nou intitulat Johnny English Reborn.

Trebuie sa recunosc ca mi-a placut primul film Johnny English (2003),si am ras in anumite parti, dar nu sunt sigur ca filmul avea nevoie de o continuare.
Dupa ce am vizionat trailerul Johnny English Reborn, parca aceasta continuare este mai amuzanta decat prima incercare, si clar mult mai amuzanta decat o gramada de lucruri fortate din zilele noastre, aducand si o mica mostra de umor clasic si nergu.

Johnny English Reborn
Stiu ca Mr.Bean, nou sau vechi, are parte de audiente internationale frumoase si place asa cum e, devenind in timp un clasic, situatia sta altfel cand e vorba de filme pentru marile ecrane, acest gen de filme noi fiind deobicei destul de ieftine si de multe ori garantate financiar.

Johnny English Reborn
Oricum ar fi Rowan Atkinson ramane in mintea noastra intotdeuna ca si Mr.Bean, iar filmele pe care le face sunt gustate de un anumit public, un lucru ramanand clar, niciodata nu va dezamagi in a aduce umorul negru englezesc pe ecrane.
Iata si trailerul pentru Johnny English Reborn:

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.