Dezvaluiri in Noul Episod Mortal Kombat Legacy !

Episodul patru din Mortal Kombat: Legacy este acum online, dezvaluind personaje ca Baraka, Mileena si Kitana, precum si primele imagini cu Shao Kahn si Sindel.

Mortal Kombat: Legacy aduce in atentia spectatorului o istorie bogata si complexa din lumea jocurilor video Mortal Kombat.
Daca in episodul doi am avut parte de un conflict plasat in lumea reala, o confruntare intre Politia Municipiului Diacon si a agentilor operativi Sonya Blade, Briggs Jackson, si Stryker Kurtis cu mercenarul Kano, episodul de saptamana trecuta aducand o poveste statatoare de sine axata pe povestea personajului Johnny Cage care s-a incheiat cu o intalnire bizara între vrajitorul Shang Tsung si Cage, iata ca vine si episodul patru pentru mai multe dezvaluiri despre lumea personajelor din Mortal Kombat.

Acest episod a marcat o schimbare in serie, amintind ca Tancharoen a adus un concept curajos de combinatie a realitatii cu unele elemente de fantezie care fac parte din lumea Mortal Kombat.

Episodul 4 este doar prima parte din povestea personajelor Kintana si Milleena aaa ca va trebui sa asteptam pana saptamana viitoare pentru a vedea concluzia.

Alte articole despre Mortal Kombat Legacy :

Noi dezvaluiri in Episodul Doi din Mortal Kombat Legacy Premiera serialul Web Mortal Kombat pe canalul Youtube Machinima! Reinventarea Mortal Kombat prin serialul web Legacy

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.