Trailer Nou Pentru Filmul Sci-Fi REAL STEEL cu Hugh Jackman

Noul trailer lansat de Dreamworks pentru Real Steel, in care a fost implicat si Steven Spielberg, ne prezinta un film sci-fi de familie promitator!

La inceput am incercat sa arunc deoparte cinismul in ce priveste acest proiect, mai apoi am incercat sa inteleg motivele pentru care regizorul Swan Levy se straduieste atat de mult sa realizeze acest film. Probabil ideea filmului si titlul par putin deplasate pentru unii si in acelasi timp putin prostesti ca sa fie luate in serios. Pana la urma regizorul a reusit sa finalizeze proiectul si aici probabil merita mentionat faptul ca Steven Spielberg a fost puternic implicat in proiect si a luptat pentru a mentine aceasta idee in lucru la studiourile DreamWorks, atunci cand s-a despartit de studioul Paramount.

In filmul regizat de Shawn Levy, Hugh Jackman este un fost boxer care incearca sa refaca legatura cu fiul sau instrainat, interpretat de Dakota Goyo, atunci cand impreuna incearca sa construiasca si sa antreneze un robot de lupta pentru a participa in Campionatul Mondial De Box Al Robitilor.

Real Steel are in distributie actori ca Anthony Mackie, Hope Davis, Kevin Durand, si Evangeline Lilly. Filmul va ajunge in cinematografe din 7 Octombrie, anul acesta.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.