Zoe Saldana In Noul Thriller Regizat de Luc Besson : Colombiana!

Colombiana rimeaza cu Zoe Saldana!
Noul trhriller marca Luc Besson o are in rolul principal pe Zoe Saldana in rolul unei femei dornice de razbunare cu un scenariu tipic regizorului francez, in filmul intitulat Colombiana produs de Europa Corp.

De fiecare data cand auzi cuvintele Luc Besson si asasini in aceeaai fraza sti ca este vorba despre un alt thriller.
Cei care au gandit, produs si lansat filmul Taken stau in spatele unui nou thriller ce aminteste de inceputurile carierei regizorului Luc Besson si de celebrul Leon.

Dupa un scenariu scris si gandit de Luc Besson si Robert Mark Kamen (Taken), filmul in care joaca Zoe Saldana, ne prezinta o femeie care dupa ce copil fiind, este martora a uciderii parintilor ei, astfel devinind un asasin platit ce lucreaza pentru unchiul ei, un asasin ce isi petrece timpul personal cu speranta ca va ajunge la tinta ei finala: mafiotul responsabil pentru moartea parintilor ei.

In timp ce filmul si subiectul din Colombiana nu par foarte originale la prima vedere, Zoe Saldana, s-a dovedit a fi o femeie ce aduce un famec aparte rolurilor interpretate si, nici nu este un element pe care sa il ocolesti atunci cand privesti un film de acest gen.

In film mai joaca, de asemenea, Michael Vartan, Callum Blue, si Cliff Curtis.

Colombiana apare in cinematografe pe 2 Septembrie anul acesta.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.