Urmareste Mult Asteptatul Trailer Pentru The Dark Knight Rises

Vezi primul teaser trailer pentru cel mai anticipat film al anului 2012 regizat de Christopher Nolan, The Dark Knight Rises.
La aproximativ un an distanta de presupusa lansare, The Dark Knight Rises dezvaluie primul teaser cu imagini putine, dar cu Tom Hardy ca si antagonistul Bane in centrul atentiei.

Poate singurul regret al fanilor si al nostru este ca nu o vedem, inca, pe Anne Hathaway in rolul Catwoman.
Poate intr-un viitor trailer.
Coloana sonora schimbata, dar cu aceeasi tema grava, contribuie esential la putinele imagini pe care echipa de productie le dezvaluie in sfarsit, dupa ce zeci de zvonuri despre acest prim trailer au facut deliciul stirilor din cinematografie.

Christopher Nolan si Hans Zimmer au colaborat inca de la Batman Begins, si sunt familiarizati cu modul de lucru si cu subiectul trilogiei, deci nu ne mai mira deloc motivul pentru care a fost ales Zimmer din nou.
Hans Zimmer a declarat deja in trecut ca ideile in ceea ce priveste coloana sonora din The Dark Knight Rises, sunt cumva legate de sunetul specific celorlalte filme regizate de Nolan, si in special de The Dark Knight.
The Dark Knight Rises avand in distributie actori ca Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman, si Michael Caine, se presupune ca va ajunge in cinematografe in 20 iulie 2012.

6 comentarii

  1. Auch, da!

    Am gasit si eu "zvonul" asta pe net, oricum la cat de creativ si imprevizibil e Nolan, ne putem doar inchipui ceva va urma.

  2. Bogdan
    Cred ca toata ideea ultimului film a lui Nolan este bazata pe o poveste din benzi desenate unde Bane il prinde pe Batman si ai rupe coloana.
    Speculez doar, nu sunt sigur, dar zvonurile asa spun!

  3. Era si timpul ca Bruce Wayne sa aiba un enemy pe masura ! Si ce moment mai bun decat finalul unei trilogii 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.