Urmareste Primul Promo Pentru Noul Serial Dallas!

Primul trailer al celor de la TNT pentru viitorul serial, Dallas, care aduce o distributie mai tanara, dar si o mica parte a actorilor din serialul clasic, a aparut online.
Saptamana trecuta va spuneam ca TNT a dat in sfarsit unda verde serialului Dallas, care va relua vechea rivalitate a familie Ewing, si o va transmite mai departe pentru noua generatie, una mai tanara.

Acum avem parte si de primul promo pentru serial, parand ca reteaua de televiziune a decis sa tachineze putin telespectatorilor, chiar daca serialul nu va fi lansat decat vara viitoare.
Din cate se pare , noul show ar putea sa debuteze chiar si de sine statator, fara a necesita familiarizarea telespectatorilor cu seria TV clasica.

Josh Henderson (90210), Jesse Metcalfe (John Tucker Must Die), Jordana Brewster (Fast & Furious), Julie Gonzalo (Veronica Mars) si Brenda Strong (Desperate Housewives) sunt mai tineri actori care fac parte din distributia noului serial, si vor avea parte de participarea lui Patrick Duffy, Linda Gray si Larry Hagman, care isi vor relua rolurile din seria originala.
Primele 10 episode din noua serie Dallas sunt programate sa aiba premiera candva in vara anului 2012.

3 comentarii

  1. In principiu cred ca se rasfrange microbul asta al banilor si al petrolului asupra generatiei tinere din familia Ewing.
    Cred ca in principiu asta e si ideea generala a serialului, chiar daca pare putin tras de par, e clar ca serialul a fost reinviat pentru scopuri financiare!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.