Noi Imagini Din Man Of Steel - Superman Faora Si Zod

Noi Imagini Din Man Of Steel – Superman Faora Si Zod

Cele mai recente poze din rebootul Superman al regizorului Zack Snyder, numit si Omul de Otel, ne dezvaluie un detaliu socant despre costumul lui Superman, si ne arata imaginea raufacatorilor veniti de pe Krypton, Faora, si Generalul Zod.

Zack Snyder a avut mai mult succes decat Christopher Nolan in prevenirea scurgerilor de fotografii de pe platourile de filmare ale extrem de anticipatului film Man Of Steel.
De fapt Warner Bros il preseaza pe regizor sa tina cat se poate de secret toate detalile, studioul urmand sa faca o prezentare oficiala a lui Henry Cavill in noul costumul a lui Superman, undeva in viitor, inainte de terminarea filmarilor care momentan sunt in curs de desfasurare.
Cu toate acestea, paparazzi amatori sunt in vigoare si misuna in jurul platourilor de filmare pentru Omul de Otel. Astazi avem parte de cateva imagini care dezvaluie detalii (unele socante) despre costumul refacut al personajului Superman, cat si a celor doi antagonisti din film, Kryptonieni Zod (Michael Shannon) si Faora (Antje Traue).

Se pare ca Faora nu va purta vesmintele ambigue si negre ale predecesoarei ei pe ecran, Ursa, purtate in Superman II.

In schimb, raufacatoarea de pe Krypton pare a fi costumata intr-un vesmant mai strans si mai sofisticat, purtand si o pelerina neagra combinata cu ceva armura de metal.
Pentru un aspect mai bun al costumelor, Michael Shannon va purta un costum creat prin efecte vizuale CGI pentru a-l interpreta pe Generalul Zod. care in benzile desenate poarta un costum sofisticat, ce ar fi greu de reprodus fara technologia motion-capture. Christopher si Jonah Nolan sunt direct implicati in crearea scenariului noului film Man Of Steel, si este cunoscut faptul ca intotdeuna au aruncat in scenariu intorsaturi neasteptate, asa cum Snyder ne arunca o schimbare majora in costum Omului de Otel.

Si aceste noi fotografii, confirma zvonurile despre schimbarea revolutionara in imaginea lui Superman, si poate terifianta pentru unii.
Superman nu mai are celebra lenjerie de corp trasa peste pantaloni.
Ceea ce inseamna ca glumele si bancurile despre acest aspect al personajului vor disparea complet de-a lungul timpului.

In panteonul eroilor, Superman este personajul cel mai cunoscut si respectat din toate timpurile.
Clark Kent / Kal-El (Henry Cavill) este un jurnalist tanar, care se simte instrainat de puterile sale dincolo de orice imaginatie.
Transportat pe Pamant cu ani in urma de pe o planeta avansata tehnologic numita Krypton, Clark se lupta cu intrebarea suprema – De ce sunt eu aici?
Modelat de valorile parintilor sai adoptivi Martha (Lane) si Jonathan Kent (Costner), Clark descopera in curand ca avand super-abilitati inseamna si decizii foarte dificile atunci cand lumea are nevoie de stabilitate cel mai mult.
Vor fi abilitatile sale folosite pentru a mentine pacea, sau utilizate pentru a dezbina si cuceri?
Clark trebuie sa devina eroul cunoscut sub numele de Superman, nu numai pentru straluci ca o ultima speranta pe pamant, ci si pentru ai proteja pe cei pe care ai iubeste.

Man Of Steel va ajunge in cinematografe pe data de 14 iunie 2013, asadar exista o multime de timp in a specula noul aspect al celebrului supre erou, sau pentru a face contestatii in ceea ce priveste disparitia celebrului accesoriu.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.