Poze Si Video Cu Noul Vehicul A Lui Batman Din The Dark Knight Rises

In Batman Begins a fost The Tumbler, in The Dark Knight a fost Batpod-ul, si in The Dark Knight Rises este … un nou vehicul pentru Batman.
Vezi si tu cum arata noul transport cu care Batman se va prezenta in cel mai asteptat film al anului viitor.

Batwing? Batjet?

Se pare ca noul aparat nu are inca un nume oficial, poate de aceea putem inca specula, si suntem predispusi sa inclinam sa credem ca nou vehicul a lui Batman in The Dark Knight Rises, poate zbura, sau va putea macar sa pluteasca.
Un nou vehicul a aparut pe internet, ieri intr-o poza, si astazi intr-un video, si pare a fi remorcat in tunelul Wabash din Pittsburgh, acolo unde filmarile pentru The Dark Knight Rises sunt in desfasurare.

The Thumbler

Vehiculul pare a fi prezent probabil la noua locatie a pesteri lui Batman, si suntem siguri ca acest nou vehicul va fi prezent in film si ca presa, in special cea online, va specula mult de acum inainte in legutura cu acest vechicul si probabil despre alte vechicule high-tech pe care Batman le-ar mai putea avea.

Dupa cum puteti vedea din fotografia de mai sus, pare a fi un fel de vehicul de zbor, care seamana izbitor cu faimosul vehicul numit strategic The Thumbler si care a fost prezent in prima parte a viziuni regizorului Christopher Nolan despre aventura lui Batman.

Batpod

Poate are o perna de aer, pe care pluteste, si spunand asta, ne asteptam la surprize , avand in vedere ca regizorul a reusit sa ne surprinda in cele doua filme anterioare.
Ne aventuram intratat incat sa speculam ca noul vehicul ar putea fi o alta transformare a vechiului Tumbler, sau poate o alta ramificatie, un fel de Batpod ca si cel prezent in The Dark Knight.
Daca tot suntem la capitolul speculatii si incercam sa punem impreuna cap la cap ceea ce se intampla in The Dark Knight Rises, ar trebui sa vedeti si fotografia de mai jos, in care Catwoman pe Batpod trece pe exact aceeasi pasarela.

Il Urmareste pe Batman? Sau El o urmareste pe Catwoman?
Crezi ca acest nou vehicul poate fi in imaginatia regizorului Nolan noul Batwing?
Urmareste video-urile de mai jos si poate reusesti sa te elucidezi.

Un comentariu

  1. Pana la urma totusi cred ca pluteste doar si nu zboara!
    Da cine stie, de la Nolan ne putem astepta la orice!
    Oricum arata super!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.