Underworld 4 : Awakening Are Parte De Primul Trailer Oficial

Dupa modificarile suferite in trecut,  a aparut primul trailer oficial pentru filmul Underworld 4: Awakening, in care Kate Beckinsale se lupta cu vampiri, varcolaci si oameni.

Underworld 4 : Awakening

Dupa ce a suferit nenumarate modificari de scenariu, si-a modificat pana si subiectul principal, a primit un nou regizor, si a primit un nou titlu oficial, avem parte de primele imagini din proiectul Underworld 4, proiect ce se vrea un reboot al francizei, probabil cu inca alte 2 filme ce vor urma sa fie adaugate pe lista continuarilor.
Astazi avem parte de primul trailer pentru Underworld 4, si se pare ca seamna foarte mult cu filmele anterioare din aceeasi franciza.

Povestea de data aceasta se invarte in jurul aceleasi Selene (Kate Beckinsale) care se trezeste 12 ani in viitor, dupa ce a fost tinuta captiv, doar pentru a afla cat de mult s-au transformat lucrurile pe scena mondiala. De data aceasta oamenii sunt cei care vaneaza, in timp ce vampiri si dusmanii lor Lycans (varcolaci) sunt prada. Fiind unul din ultimii legendari death-dealers, intoarcerea Selenei va zdruncina aceasta noua ordine mondiala, ea incercand sa rezolve misterul a ceea ce sa intamplat cu iubitul ei hibrid Michael.

Regizori suedezi Mans Marlind si Bjorn Stein, sunt cei ce de data asta vor aduce pe ecrane continuarea Underworld, film ce initial a fost regizat de Len Wiseman, Underworld Awakening avand in distributie actori ca India Eisley, Michael Ealy, Charles Dance, Stephen Rea, si Sandrine Holt.
Underworld: Awakening va ajunge in cinematografe pe 20 ianuarie 2012 evident in 3D.

4 comentarii

 1. Anonim
  Filmul ajunge in cinematografe incepand cu 19 IANUARIE 2012 iar in 20 Ianuarie 2012 va avea premiera in USA.
  Nici pomeneala de Octombrie cum spui tu!

  In concesinta nu mai ai mult de asteptat!

 2. Buna intrebare Bogdan.
  Cred ca o sa apara intr-o forma sau alta, desi zvonuri spun ca va aparea ca o creatura mutanta.
  Ramane de vazut!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.