Happy Feet 2 Are Parte De Doua Trailere Noi

Warner Bros Pictures a inceput sa difuzeze doua spoturi noi TV pentru filmul de desene animat regizat de George Miller, Happy Feet 2.
Continuarea celui mai bun film animat, castigator al unui premiu Oscar in 2007, se intoarce la peisajul magnific din Antarctica, cu pinguini draguti, muzica buna, precum si o distributie plina de talente, inclusiv staruri ca Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Brad Pitt, Matt Damon, Sofia Vergara si evident Pink.

Fiul lui Mumble (Elijah Wood) si al Gloriei (Pink) , Erik (Elizabeth Daily), este rusinat de faptul ca nu poate dansa la fel ca tatal sau, asa ca fuge de parinti si isi gaseste un mentor in persoana lui The Mighty Sven (Hank Azaria), un pinguin capabil sa zboare.
Lucrurile se complica insa in asemenea masura, incat Mumble trebuie acum sa apeleze la intreaga populatie a pinguinilor si la aliaţii acestora, pentru a indrepta lucrurile.

Happy Feet 2 este adus pe ecrane de Warner Bros. Pictures in asociatie cu Village Roadshow Pictures, fiind produs de Kennedy Miller, in asociaţie cu Animal Logic Film.
Happy Feet este regizat de George Miller, care a contribuit de asemenea la scrierea scenariului alaturi de John Colle, Juddy Morris si Warren Coleman.

Muzica este compusa de John Powell, iar coloana sonora va include piese interpretate de multe nume sonore din industria muzicala!
Happy Feet 2 este programat sa ajunga in cinematografe pe 18 Noiembrie in 3D.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.