Arnold Schwarzenegger Revine In Forta La Actiune Cu Filmul Black Sands

Schwarzenegger va avea rolul principal in Black Sands, un film de actiune care va fi regizat de Scott Waugh si Mike McCoy, si care va incepe productia anul viitor.
Intoarcerea lui Schwarzenegger pe marele ecran, este deja o certitudine si cumva batuta in cuie cu productia pe The Last Stand si The Expendables 2, starul filmelor de actiune avand deja calendarul plin pentru viitorul apropiat.

Se pare ca in ciuda declaratilor sale contradictori, Schwarzenegger a revenit la cariera sa de actor de actiune, si incepand cu The Expendables 2, unde si-a finalizat rolul de curand, el filmeaza momentan pentru filmul regizat de Kim Jee-Woon, The Last Stand, pentru cei de la Lionsgate.
Filmul Black Sands va incepe productia in Aprilie 2012, cu un scenariu scris de Skip Woods (A-Team,Hitman,Swordfish), cel care momentan scrie scenariul pentru urmatoarul Die Hard, avandu-l in prim plan pe Schwarzenegger, ce va juca rolul unui singuratic care duce un razboi impotriva unui producator de arme nemilos, si a armatei sale private.
Momentan Schwarzenegger are cel putin trei filmele de actiune care vor fi in curand relizate, si putem sa presupunem ca in curand va ajunge sa primeasc si rolul principal intr-o comedie.
Desigur, se presupune ca fostul guvernator va juca si intr-un alt sequel Terminator, si dupa cum zvonurile spun, intr-un thriller numit Captive, si poate chiar in drama Cry Macho.

Oricum ar fi, se pare ca o multime de proiecte il au pe lista potentialilor candidati pentru roluri principale pe Arnold Schwarzengger, si suntem siguri ca fostul guvernator va deveni rapid foarte ocupat, asa incat isi va permite sa refuze unele productii care nu s-ar potrivi stilului sau.

Tot ceea ce stim deocamdata este ca Al Ruddy impreuna cu Paul Hansonva vor produce filmul Black Sands, avandu-i pe Scott Waugh, McCoy si Max Leitman ca producatorii executivi, prin intermediul companiei Bandito Brothers ce a produs ultimul film al celor doi regizori Scott Waugh si Mike McCoy numit Act of Valor.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.