Clip Nou The Thing 2011 – Realizarea Efectelor Speciale

Un nou spot oficial pentru prequel-ul The Thing, ne dezvaluie secvente noi si interviuri despre realizarea efectelor si a ciudatei creaturi ce arata izbitor ca cea din filmul original al maestrului Carpenter.
Exista o idee generala gresita ca aceast nou film The Thing este un remake al thrillerului sci-fi/horror al filmului clasic realizat de maestrul John Carpenter, nu numai pentru ca are acelasi titlu, dar de asemenea si actiunea pare aproape identica, cu aproape aceeasi oameni de stiinta din Antarctica care descopera o creatura venita din alta lume, ce-i ucide unul cate unul.

De fapt aceasta versiune 2011 a titlului The Thing este un prequel, ce are loc inainte de evenimentele din versiunea lui Carpenter din 1982, care a fost la randul lui un remake al filmului din 1951 intitulat The Thing From Another World, care a fost el insusi o adaptare a nuvelei din 1938 Who Goes There de John W. Campbell.

The Thing 2011 are loc in aceeasi realitate ca cea din filmul original a lui Carpenter, si probabil arata intr-un fel ciudat, descoperirea initiala a extraterestrului care a terorizat tabara norvegiana inainte de a ajunge in tabara americana care era prezentata in filmul original The Thing 1982.
Prequelul sci-fi thriller horror The Thing surprinde teroarea infioratore si atmosfera psihologica a filmului clasic regizat in 1982 de John Carpenter.

Paleontologul Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead), calatoreste in regiunea pustie a Antartici, pentru expeditia vietii ei.
Ajunsa intr-o echipa norvegiana stiintifica care a dat peste o nava extraterestra ingropata in gheata, ea descopera un organism care pare sa fi murit cu mult in urma.
Un organism care este este pe cale sa schimbe totul.
Aceasta descoperire plina de posibilitati stiintifice devine o misiune de supravietuire atunci cand creatura extraterestra se trezeste.
O creatura care isi schimba forma si are abilitatea de a se transforma intr-o replica perfecta a oricarei fiinţe vii, este accidental dezlantuita in aceasta mica colonie de oamenide stiinta.
Poate arata la fel ca tine sau ca mine, dar in interior ramane inumana.
In thriller-ul The Thing, paranoia se raspandeste ca o epidemie in randul unui grup de cercetatori, atunci cand acestia sunt infectati, unul cate unul, de ceva misterios, venit de pe alta planeta.

The Thing este regizat de Matthijs van Haijningen Jr, si are in distributie actori ca Mary Elizabeth Winstead, Eric Christian Olsen, Joel Edgerton, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ulrich Thomsen, Kim Bubbs, Stig Henrik, si Jonathan Walker.

8 comentarii

  1. Of topic: Faceti o treaba excelenta ! Bravo si succes pe mai departe !

    On topic: Un film care merita vazut si care face bine celor hipotensivi ! :))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.