Ecranizarea The Dark Tower Devine Serial TV Produs De HBO

Dupa multe amanari si negocieri, o parte din adaptarea pentru marele ecran a carti The Dark Tower a lui Stephen King va ajunge serial TV produs de HBO.
Adaptarea carti de fantezie western a celebrului autor Stephen King, seria The Dark Tower a suferit numeroase modificari pana acum, dar incepe incet sa isi coiasca drum spre o mareata ecranizare, si este cu un pas mai aproape de a deveni realitate.

Desi cei de la Universal i-a refuzat pe cei implicati in acest proiect, Ron Howard, Brian Grazer, Akiva Goldsman si ambitiosul lor plan de de a crea o trilogie si doua sezoane TV interconectate cu filmele, se pare ca adaptarea celor doua sezoane TV si-au gasit casa la HBO, Brian Grazer fiind foarte optimist in declarati la inceputul acestei saptamani, cand a dezvaluit ca echipa a incercat sa mai reduca din bugetul initial al proiectului, cu aproximativ 45-50 milioane de dolari, intr-un efort de a obtine mai multe companii interesate de acest proiect.

Iata ca ieri, el a anuntat ca in timp ce portiunea de film al proiectului urmeaza inca sa gaseasca un studio de productie, partea de televiziune a proiectului si-a gasit sustinatorul la HBO.
Brian Grazer a mentionat primul implicarea celor de la HBO intr-un interviu recent cu cei de la MTV unde a declarat :
„Avem de gand sa facem o portiune din The Dark Tower cu cei nu de la HBO,” a spus el.
Vom face un serial TV cu HBO, iar filmele le vom face cu … nu se stie inca, dar urmeaza sa fie stabilit.”

Daca e sa tinem cont de alegerea facuta, suntem siguri ca implicarea celor de la HBO in acest proiect este de bun augur, HBO fiind un canal de cablu premium care pare ideal pentru acest serial, avand in vedere ca HBO nu are restrictii privind imaginile violente sau sexuale, iar faptul ca ratingurile conteaza mai putin, confera o mai mare libertate pentru ambele sezoane ce vor urma sa fie produse.
Pe de alta parte, acest viitor serial produs de HBO poate face numai bine, facand ca adaptarile pentru marele ecrane sa devina mai atragatoare pentru alte viitoare studiouri ce vor dori sa se implice in proiect.
Dupa cum spuneam si anterior, Javier Bardem este inca pregatit sa joace rolul pistolarului Roland Deschain, desi suntem siguri ca va ramane atasat proiectului atata timp cat alte planuri nu intervin in programul acestuia.

Ron Howard, Brian Grazer si Akiva Goldsman

Ron Howard lucreaza in prezent la filmul despre formula unu ce se intituleaza Rush, dar suntem siguri ca isi va putea face timp pentru acest proiect drag lui, odata ce va intra in productie.
Publicata pentru prima oara in 1982, Gunslinger, prima carte din trilogia The Dark Tower, il introduce pe Roland Deschain, ultimul membru al ordinului unor cavaleri adunati sub denumirea de Gunslingers, si care este ultima speranta a omenirii a carei civilizatie este pe punctul de a disparea daca Roland nu il va gasi pe Omul Negru si Turnul Intunecat.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.