Prima Imagine Cu Chuck Norris Pe Platourile De Filmare The Expendables 2

Prima imagine cu Chuck Norris, Dolph Lundgren si Terry Crews prezenti pe platourile de filmare The Expendables 2, ce se afla in Bulgaria, a aparut online.
Acum doua spatamanai va prezentam prima imagine de pe platourile de filmare din Bulgaria, unde productia The Expendables 2 se filmeaza de ceva vreme!
Intre timp, toata lumea a fost dezamagita sa afle ca Mickey Rourke nu isi va relua rolul din The Expendables.

In afara de asta toata lumea stie deja ca Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins si Chuck Norris vor aparea in The Expendables 2 alaturi de Arnold Schwarzenegger si Bruce Willis care isi vor relua rolurile din prima parte a filmului, iar Sylvester Stallone va face din nou echipa cu Jet Li, Jason, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture si Terry Crews.

In plus fata de actori care si-au anuntat revenirea in continuarea filmului, cei de la Millennium Films au confirmat si un nou venit in echipa Expendables, pe Liam Hemsworth.
Avand in vedere ca primul film The Expendables a obtinut aproape 275 milioane dolari in intreaga lume, impotriva faptului ca a avut parte de un buget de productie de 100 milioane dolari, nu e de mirare ca distributia sufera in continuare modificari, incercand sa ajunga la o solutie viabila si satisfacatoare pentru producatori, chiar daca filmarile sunt in toi si principalele cadre de actiune sunt deja in post-productie.

Iata ca astazi vedem si prima imagine cu Dolph Lundgren, Terry Crews si Chuck Norris pe platourile de filmare ale filmului The Expendables 2, si trebuie sa recunoastem ca Chuck Norris, in ciuda faptului ca are 71 de ani, arata foarte bine pentru venerabila sa varsta!

Chuck Norris, a anuntat pe contul sau de Facebook ca s-a intors deja inapoi in SUA, si se crede ca va face o aparitie destul de scurta in film, el interpretand un personaj numit Book, cu un rol scurt ce va fi doar pomenit de-a lungul filmului, la fel cum Schwarzenegger si Bruce Willis au facut in prima parte a filmului de actiune.

Indiferent daca va avea un scenariu demn de o continuare pentru primul film, care trebuie sa recunoastem ca nu a fost un invoator in materie de replici memorabile, The Expendables 2 cu siguranta va aduce pe ecrane o serie de star-uri care vor eclipsa orice scenariu va avea viitorul film, si daca nu va aduce lumea in cinematografe pentru scenariu in sine, cu siguranta vom vrea sa vedem o asemenea distributie adunata intr-un singur film.
The Expendables 2, regizat de Simon West si scris de David Agosto si Ken Kaufman se va lansa in cinematografe pe 17 Sugust 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.