Star Trek 2 Are Un Scenariu Secret Si Va Avea Un Titlu Oficial Diferit

Star Trek 2 nu are titlu oficial inca, si va incepe filmarile in luna Ianuarie, cu un scenariu demn de universul creat de Gene Roddenberry acum aproape50 de ani.
Acum ca totul este oficial si toata lumea implicata, inclsiv distributia este deja in pregatire pentru proiect, J.J.Abrams si colaboratori sai pregatesc deja post-productia pentru continuarea filmului Star Trek, si se asteapta sa aiba unda verde pentru inceperea filmarilor undeva in luna ianuaire, cu un scenariu gata pentru productie, ce este inca tinut secret de catre echipa regizorului, cu intentia de a avea filmul gata pentru vara anului 2013.

Zoe Saldana a fost intervievata de catre cei de la Access Hollywood la un recent eveniment din Los Angeles si a confirmat ca toata distributia este entuziastma de inceperea filmarilor la continuarea Star Trek,si ca niciunul din membri distributiei nu a vazut inca scenariul, el fiind tinut deocamdata secret.
In articol Zoe Saldana mai precizeaza faptul ca titlul oficial nu va fi Star Trek 2 si ca filmrile vor incepe la jumatatea luni Ianuarie 2012.

Iata si un fragment din declaratia actritei:
„Stiu doar ca va fi uimitor.”
Inca nu am vazut un scenariu, dar suntem foarte nerabdatori sa il citim si sa revenim in spatiu.” a mai declarat actrita.

Avand in vedere succesul pe care l-a avut Star Trek The Future Begins (2009), cu incasari de 385 de milioane de dolari in toata lumea fiind rasplatit cu 3 nominalizari si un premiu Oscar, cat si 2 nominalizari BAFTA pentru cele mai bune efecte speciale, nu este de mirare ca toata distributia din filmul original se va intoarce pentru aceasta continuare sub bagheta magica a regizorului J.J. Abrams.

Universul fictiv Star Trek, creat de Roddenberry, sa extins in popularitate peste patru decenii, fiind material de baza pentru sase seriale de televiziune, 715 episoade si unsprezece filme pentru marile ecrane.
Anterior, regizorul J.J. Abrams a confirmat ca urmatorul Star Trek nu va fi 3D, si ca desi nu a mai realizat nici un film 3D, nu este dornic sa inceapa acum!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.