Trailer Nou Pentru Filmul Regizorului Martin Scorsese Hugo 3D

Un trailer nou pentru primul film de familie al regizorului Martin Scorsese, a ajuns online si spune povestea lui Hugo, un orfan ce traieste in gara din Paris a anului 1920.
Hugo reprezinta un teritoriu aproape necunoscut pentru celebrul regizor Martin Scorsese, fiind primul sau film de familie cat si primul proiect 3D.
Legendarul regizor a creat o pelicula fermecatore de divertisment pentru toate varstele, care este absolut uimitoare, devenind astfel un film obligatoriu de vazut pentru cei ce au copii.

Bazat pe o carte premiata pentru copii The Invention of Hugo Cabret, scrisa Brian Selznick, filmul Hugo il are ca titular pe Asa Butterfield, ce interpreteaza rolul unui orfan care locuieste in secret, in peretii gari din Paris a anului 1920.

Atunci cand el se imprieteneste cu o fata plina de viata pe nume Isabelle (Chloe Moretz), cei doi pornesc intr-o aventura fantastica, ce are ca scop rezolvarea unui mister lasat in urma de catre tatal pe care l-a pierdut de curnad (Jude Law).
Una dintre cele mai valoroase posesiuni ale lui Hugo, este un om mecanic stricat, un dispozitiv cu infatisarea unui barbat cu un creion in mana, parca pregatit sa livreze un mesaj de o colosala importanta.
Hugo este convins ca, daca va repara omul mecanic, acesta isi va putea scrie mesajul.
Pentru a reusi reparatia, Hugo fura bucati de jucarii dintr-un magazin de jucarii, iar aventurile sale iesite din comun, petrecute la inceputul secolului trecut, se vor mai invarti in jurul unui carnetel disparut, al unui desen extrem de familiar, si al magiei filmelor mute

Acum, doar la o luna distanta de premiera filmului, Paramount a lansat un nou trailer, ce ne prezinta o multime de elemente fantastice, fiind revigorant sa vezi un maestru ca Martin Scorsese apeland la unele trucuri cinematografice pentru a aduce pe ecrane primul sau film de familie filmat in 3D.

Dar ceea ce aduce cu adevarat in salile de cinema filmul Hugo, este bucuria de a vedea magia cinematografica si capacitatea regizorului de a transforma o poveste intr-un film magic, atunci cand avand in vedere lunga cariera a lui Scorsese ca si realizator si regizor, este imposibil sa nu observi un element regizoral ce da o nota personala acestui nou film semnat Martin Scorsese.

Avand in distributie actori ca Jude Law, Cristopher Lee, Emily Mortimer, Ray Winstone, Helen McCrory, Richard Griffiths, Ben Kingsley, Chloe Moretz, Sacha Baron Cohen si Asa Butterfield, filmul Hugo va ajunge in cinematografe incepand cu data de 23 Noiembrie.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.