Vezi In Avanpremiera Primele 5 Minute Din Filmul The Three Musketeers

Vezi In Avanpremiera Primele 5 Minute Din Filmul The Three Musketeers

Primele cinci minute din filmul regizorului Paul W.S. Anderson, Cei Trei Muschetari sunt disponibile pentru vizionare online.

Clasica poveste scrisa de Alexandre Dumas, Cei Trei Muschetari, revine pe ecrane in aceasta luna, intr-o forma, daca nu ciudata, cel putin indrazneata, o viziune a regizorului Paul W.S. Anderson (Mortal Kombat, Resident Evil). 

Cum era de asteptat filmul este destul de plin de actiune, iar in primele minute suntem incantati sa aflam prezentarea personajelor principale din film.

Tanarul D’Artagnan (Logan Lerman), isi uneste fortele cu cei Trei Muschetari necinstiti (Matthew Macfadyen, Luke Evans si Ray Stevenson), pentru lupta impotriva raufacatorului Richlieu (Christoph Waltz), pentru confruntrea cu Buckingham (Orlando Bloom) si intalnirea cu tradatoarea Milady (Milla Jovovich).

The Three Musketeers are in distributie actori ca Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelson, Gabriella Wilde, Juno Temple, Orlando Bloom, si Christoph Waltz si il poti vedea in cinematografe incepand din aceasta luna.

3 comentarii

  1. Nu arata rau, insa cred ca va fi doar un alt film de duzina, cu un buget mare si incasari slabe, deci un fiasco.

    Pana si Milla Jovovich e revoltata, pe contul ei de Twitter ii acuza pe cei de la Summit pentru ca nu s-au implicat suficient in campania publicitara. 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.