Vezi Primul Teaser Trailer Pentru Sequel-ul Pirahna 3DD

Cei de la Dimension Films au lansat primul trailer oficial pentru filmul Pirahna 3DD, si ne demonstreaza inca odata ca o franciza veche poate fi re-adusa pe marile ecrane cu mult umor, sange si femei goale.
Contrar pareri generale proaste despre filmul Pirahna 3D, se pare ca productia din 2010 a avut parte de multe recenzii pozitive din partea criticilor de top si multe pareri bune venite din partea publicului spectator, lucru ce i-a determinat pe cei de la Dimension Films, la inceput sa cocheteze cu ideea unui sequel si mai apoi sa inceapa productia pentru continuarea filmului Piranha 3D.

Neasteptat de unii dar anticipat de altii, se pare ca a inceput in mod oficial campania de promovare pentru continuarea filmului Piranha 3D, si daca va mirati, da, filmul se va numi exact asa, nu e nici o greseala de tipar si nici una de editare : Pirahna 3DD (Double D).
Dupa evenimentele ce au avut loc in ultimul film la Lacul Victoria, haita de pirahna preistorici, insetati de sange, isis croiesc drum spre un Waterpark nou deschis.
Actiunea filmului are loc la Big Wet Water Park, aceasta avand langa el si un parc natural de apa, unde evident toate fetele din film vor fi in costume de baie.

Distributiei filmului Pirahna 3DD i s-au alaturat si niste nume sonore a unor celebritati a caror cariera a intrat intr-un con de umbra in ultima perioada, cum ar fi David Hasselhoff, Gary Busey, Ving Rhames si nu in ultimul rand Christopher Lloyd.

Regizat de John Gulager , cu un scenariu scris de Marcus Dunstan si Patrick Melton (Saw) productia Piranha 3DD (Double D) va avea mai avea in distributie si actori ca David Koechner, Katrina Bowden, Chelan Simmons, Danielle Panabaker, Matt Bush, Paul Scheer, Chris Zylka, Meagan Tandy si va ajunge in cinematografe anul viitor!

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.