Bill Paxton Va Regiza Adaptarea Pentru Marele Ecran A Serialului Kung Fu

O noua adaptarea cinematografica clasica a anilor 70, ne va aduce pe marile ecrane serialul Kung Fu, iar actorul Bill Paxton este oficial in tratativele pentru a primi scaunul de regizor al proiectului.
La inceputul anilor 1972, un serial de televiziune numit Kung Fu, a rulat timp de trei sezoane, si urma un calugar Shaolin ce calatorea prin Vestul Salbatic american in cautarea fratelui sau vitreg.

Serialul original, sau cel putin primul sezon al serialului, il avea in distributie pe regretatul David Carradine, jucand rolul unui calugarul Shaolin pe nume Kwai Chang Caine, ce a fost fortat sa fuga din China dupa uciderea unui membru al familiei regale.
In timp ce isi cauta fratele, el scapa de vanatorii de recompense americani si cei trimisi de imperiul chinez, impartasind din intelepciunea lui, persoanelor pe care le intalneste si pe care le ajuta.
Kung Fu a fost unul dintre cele mai iconice seriale despre artele martiale aduse pe micul ecran, ce a avut o influenta notabila de-a lungul timpului pentru urmatoarele seriale de televiziune realizate ulterior, avand o modalitate simplista de a urmari drumul unui calugar ce este fortat sa se apere doar cu mainile goale in vestul salbatic.

Zvonuri mai vechi spun ca initial serialul de televiziune Kung Fu a fost conceput de celebrul Bruce Lee, doar ca producatorii au considerat ca publicul american nu era gata pentru un actor din Asia, zvonuri ce nu au fost confirmate nici in ziua de astazi, dezbateri pe aceasta tema inca desfasurandu-se.
Premiza ca acest serial sa devina un film pentru marile ecrane, este pe cale sa devina realitate.

Dupa ce a regizat anterior 5 filme printre care si Frailty sau The Greatest Game Ever Played, Bill Paxton (Aliens,Titanic,Twister) este in discutii directe pentru a realiza din subiectul serialului original Kung Fu, un film pentru marile ecrane in aceeasi modalitate in care serialul original a fost conceput, Paxton avand acum mult timp liber, deoarece singurul serial care-i ocupa calendarul, productia HBO, Big Love, s-a terminat.

Adaptarea serialului Kung Fu pentru marile ecrane va fi scrisa de John McLaughlin (Black Swan) si se va filma partial in China, fiind programata sa inceapa productia vara viitoare, in conformitate cu declaratia celor de la Legendary Pictures.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.