Fox Confirma Continuari Pentru X-Men: First Class Si Rise Of The Planet Of The Apes

Cele doua reboot-uri X-Men First Class si Rise Of The Planet Of The Apes vor avea parte de noi productii ce vor continua povestea celor doua francize, cu posibilitati de a deveni trilogii.
Veste buna pentru fanii celor doua francize, Fox a confirmat oficial ca continuari pentru blockbusterele X-Men: First Class si Rise of the Planet of the Apes sunt deja in lucru.

Suntem siguri ca nu este o surpriza chiar atat de mare, avand in vedere trendul trilogiilor si faptul ca cele doua filme au facut valva in boxoffice, succesul lor s-a datorandu-se in mare parte regizorilor si scenarilor, nu e de mirare ca cele doua reboot-uri vor avea parte de continuari.
Desi ceva oficial inca nu s-a confirmat in trecut, iata ca confirmari oficiale vin sa intareasca ideea pe care majoritatea o stiam deja, Rise Of The Planet Of The Apes si X-Men First Class vor avea parte de continuari si probabil vor ajunge trilogii, amandoua filmele fiind niste reboot-uri ale celebrelor francize.
Acordand recent un interviu la premiile Gotham Independent Film, Tom Rothman, co-presedintele si director executiv la Fox Filmed Entertainment, a declarat ca studioul este nerabdator sa lucreze din nou cu regizori Matthew Vaughn si Rupert Wyatt pentru continuarea celor doua francize.
Ambele filme au fost cu adevarat surprize placute, si momentan se lucreaza intens la finisarea scenarilor, si trebuie sa fim siguri ca vom obtine scenarii avantajoase din nou”, a explicat Tom Rothman.

Comentariile lui Rothman au fost inevitabile, acesta incercand sa contracareze unele lucruri declarate ulterior de catre James McAvoy (Profesor Xavier), in care actorul si-a exprimat opinia despre o posibila continuare.
„Nu stiu unde il vom gasi pe Erik”, spune actorul despre caracterulu lui Michael Fassbender.
„Este clar la sfsrsitul filmului ca Erik devine un om rau. Eu nu pot vorbi cu adevarat in numele lui, dar stiu ca Charles a pierdut cel mai bun prieten si fiind paralizat de la talie in jos devine doar un imens obstacol pentru ego-ul lui”
„Nu cred ca putem specula de pe acum despre complotul viitorului film, dar personajul meu fiind intr-un scaun cu rotile, actiunea filmului va fi putin diferita” a spus McAvoy.
„Toate aceste aspecte faca parte din ideile interesante pe care le discutam inca cu regizorul Matthew Vaughn, dar inca nu pot vorbi deschis despre complot, deoarece aceste lucruri pot forma coloana vertebrala a filmului.”

Cat despre Rise Of The Planet Of The Apes, am decis ca am vedea un sequel regizat de Rupert Wyatt oricand.
Rise Of The Planet Of The Apes nu a fost niciodata despre oameni, si ideea de a vedea o continuare care urmareste maimutele in crearea unei civilizatii propri, cu oamenii fiind personaje secundare, suna destul interesant.
In timp ce Rise of the Planet of the Apes cu siguranta ar putea sta ca un film de sine statator, regizorul Wyatt a dat recent un interviu cu privire la posibile continuari spunand ca are idei marete.
„Cred ca vom putea incepe aceasta poveste din nou cam la opt ani de unde am lasat-o, aducand in prim plan urmatoarea generatie de maimute, cei care se trag din protagonisti noastri initiali, ce au un conflict global cu oamenii.
Sau cum maimutele vor prelua orasele, si cum se vor muta in mediile umane, interacţionand cu omenirea si ocupand incet lucruri care sunt parte a culturii noastre, pentru a intelege totul si pentru a evolua.” a declarat regizorul Rupert Wyatt.

De fapt pentru a confirma totul, cei de la Fox au declarat in recent ca actorul Andy Serkis (Caesar) este primul actor care este deja implicat in toate continuarile ce se vor produce si ce au legatura cu franciza Planet Of The Apes.
Indiferent sub ce forma vor continua cele doua filme, suntem siguri ca vor aduce pe marile ecrane noi provocari atat pentru scenaristi cat si pentru regizori si actori, oferindu-ne noua doua continuari a doua filme ce au avut un succes neasteptat la boxoffice in acest an.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.