Noi Imagini Cu Batwing-ul La Filmarile Pentru The Dark Knight Rises

Un nou set de imagini de pe platourile de filmare pentru productia The Dark Knight Rises, ne arata cum pluteste Batwingul pe Wall Street si o prima imagine a unui nou dispozitiv misterios.
Ultimul film din aceasta noua saga Batman, productia The Dark Knight Rises a filmat in mai multe locatii decat filmele Batman anterioare regizate de Nolan, iar in prezent filmarile continua in New York, pe Wall Street, si se asteapta finalizarea lor in curand.

Oricat de bine ar pazi regizorul scenariul asteptatei productii, filmuletele si pozele anterioare aparute pe internet, dezvaluie apropierea izbitoare de subiectul novelei grafice din care Nolan se inspira , Knightfall, din care produce ceea ce este cu siguranta cel mai asteptat film din 2012.
Daca inca nu stiati, Knightfall este una din cele mai criticate, cunoscute si iubite benzi de desene animate din istoria personajului Batman, unde evadarea misterioasa a lui Bane din inchisoarea Arkham Asylum, va trimite spre orasul Gotham un val de panica, impreuna cu o gramada de criminali evadati, fortandu-l pe Batman, sa iasa din ascunzatoare.
Batman incearca sa prinda criminali evadati, efortul deosebit depus de acesta epuizandu-l atat mental cat si fizic, ducand la un conflict intens cu Bane, ce il slabeste atat de mult pe Batman incat Bane literalmente il rupe in doua pe erou.

Astazi, avem parte de un set de imagini ce ne arata o rapire a unor brokeri de pe Wall Street, inclusiv fotografii ale dispozitivului Batwing cu care Batman pluteste deasupra unui dispozitiv misterios, ce se presupune a fi o masinarie malefica a antagonistului Bane, si pe care o veti vedea in detaliu mai jos.

Zvonurile spun ca asa numitul dispozitiv provoaca un cutremur fiind in fapt o masina ce poate produce cutremure, si ca Batman salveaza orasul de acest dispozitiv misterios, intr-o scena ce face deliciul actriunilor undeva la finalul filmului, aducand un plus de suspand pentru deznodamantul final al acestei trilogi.
Dar daca nu se dovedeste a fi adevarat, inseamna ca este un dispozitiv ce explodeaza?
Cel putin din primele imagini arata ca o bomba imensa.

Este Bane in stare sa explodeze intreg orasul Gotham ca un mijloc de a controla tot orasul?
Desi dispozitivul nu arata ca o bomba tipica, ci are are mai mult o alura science-fiction, genul vaporizatorului de apa prezentat in primul film Batman Begins.
Probabil ca acum nu are nici un sens, dar cu siguranta in complotul pe care filmul il va aduce pe marile ecrane va avea un rol major in desfasurarea actiuni.

In ciuda reactilor usor critice cu privire la productia The Dark Knight Rises ca urmare a primelor imagini si clipuri video de pe platourile de filmare aparute pana acum, este tot mai clar ca acesta a devenit o productie complicata, si fiecare set de imagini ce apare, demonstreaza de ce acest film este unul din cele mai asteptate filme de anul viitor, avand in vedere ca avem parte de mercenari pe motocicleta, rapirea unor brokeri, schimb de focuri intre politie si mercenari, si Batman in dispozituvul sau zburator, Batwing, aflandu-se in fata misteriosului dispozitiv plantat de Bane.
Si asta se intampla doar in acest set special de imagini, pentru fimalrile din New York!

Avand in vedere toate stirile legate de aceasta productie din ultima vreme, incepi sa te simti mai increzator in calitatea celui de al treilea si ultimul filmul al regizorului Christopher Nolan?
The Dark Knight Rises regizat de Christopher Nolan si avand in distributie actori ca Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman, Tom Hardy si Michael Caine, va ajunge in cinematografe in 20 iulie 2012.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.