Bradley Cooper Confirma Ca Vom Vedea Si The Hangover III

Bradley Cooper confirma ceea ce toata lumea banuia, The Hangover III va avea toata distributia reunita intr-un film ce va termina aceasta trilogie regizata de Todd Phillips.
Dupa ce au fost mahmuri de succesul celui de al doilea film The Hangover, se pare ca distributia filmului si producatori au devenit sobri si sunt gata pentru turul trei.

In 2009, atunci cand prima parte The Hangover a ajuns in cinematografe, comedia celor de la Warner Bros, despre trei cavaleri de onoare care isi pierd amicul pe decursul unei nopti de distractie in Vegas, a facut valva mare la boxoffice.
Nu a fost nici o surpriza ca doi ani mai tarziu, o continuare a fost planuita, cu aceeasi premisa, cu exceptia ca locatia a fost diferita, de data aceasta totul petrecandu-se in Thailanda.
Avand in vedere ca The Hangover II a avut incasari de 200 milioane dolari, nu e de mirare ca a inceput sa se vorbeasca despre un al treilea film inca din luna iunie a acestui an.
La acea vreme, zvonurile spuneau ca urmatorul film ar trebui sa fie stabilit in Amsterdam.

Astazi, Bradley Cooper a confirmat intr-un interviu acordat celor de la The National Ledger ca Marea Mahmureala III ar putea incepe fimarile cat de curand.
Cooper a dezvaluit ca filmarile pentru partea a treia ar putea sa inceapa in luna Septembrie 2012 si ca el considera ca filmul ar trebui stabilit in Los Angeles.
„Sper ca vom incepe filmarile in luna septembrie. Stiu ca (regizorul) Todd Phillips lucreaza momentan la scenariu. Am ramas la aceeasi formula in cea de-a doua parte, dar a treia ar trebui sa inchida trilogia. Cred ca va avea loc in Los Angeles si nu va adera la aceeasi structura ca primele doua filme.” a declarat Bradley Cooper in interviu.

Ne bucuram ca Bradely Cooper se gandeste la partea a treia ca si la ultima parte din trilogia The Hangover, si suntem siguri ca daca producatori ar gandi dincolo de partea a treia, ar parea deja cumva ridicol.

2 comentarii

  1. Regizorul Tod Phillips ,intr-un interviu s-a specificat ca filmarile ar putea incepe in septembrie 2011 .Sa speram 😀
    Facand referire la celelalte serii, cu siguranta si acesta v-a fi minunat, si v-a avea succes!
    Eu personal il astept 😀

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.