Grammy Acorda Credit Trupei Daft Punk Pentru Muzica Din Tron Legacy

Dupa ce NU au fost nominalizati la Oscar, cei de la Daft Punk primesc recunoastere la premile Grammy pentru coloana sonora superba din Tron Legacy.
In ciuda faptului ca Premiile Academiei cu numarul 83 a onorat niste compozitori spectaculoasi si coloanele sonore compuse de ei pentru filme ca Social Network, 127 De Ore, Discursul Regelui si How To Train Your Dragon, excluderea celor de la Daft Punk pentru coloana sonora din Tron Legacy a parut aproape intentionata.

Daft Punk si coloana sonora fenomenala pentru Tron Legacy nu a fost nominalizata la Oscar, si in timp ce o multime de oameni au laudat fuziunea de muzica electronica si sunete de orchestra, premiile pur si simplu au ignorat acesta fuziune de muzica pe care trupa a compus-o special pentru filmul regizat de Joseph Kosinski.
Pe langa faptul ca cei de la Daft Punk au aparut in filmul Tron Legacy, ei au si contribuit imens la succesul pe care filmul l-a avut, combinand coloana sonora cu imaginile superbe pe care regizorul Kosinski si le-a imaginat pentru acest sequel al filmului original din 1982.

Din fericire, in afara domeniului domeniului cinematografic, trupa primeste recunoasterea meritata si la ce de-a 54-a editie a Premilor Grammy, ei sunt nominalizati pentru Best Score Soundtrack For Visual Media.

Desigur, Daft Punk lupta din nou impotriva unor concurenti destul de buni, inclusiv coloana sonora compusa de Alexandre Desplat pentru ambele filme Harry Potter And The Deathly Hallows, Discursul Regelui, Clint Mansell pentru coloana sonora din Black Swan, care a fost neeligibila pentru Oscaruri deoarece a continut multa muzica non-originala, si Ryan Shore pentru munca sa la filmul de groaza The Shrine.

Ar fi destul de fantastic ca Daft Punk sa castige acest premiu, dar sincer, ne bucuram doar sa auzim ca debutul lor ca si compozitori pentru coloane sonore a obtinut in sfarsit recunoasterea pe care o merita.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.