The Hobbit Si Superbul Video Log Cu Numarul 5 Venit Din Noua Zeelanda

Un nou video-log ce vine direct din Noua Zeelanda, ne prezinta filmarile din locatiile exterioare, iar regizorul Peter Jackson ne arata cat de imensa e munca depusa pentru ecranizarea filmelor The Hobbit.
Acest nou video ne sugereaza subtil cam cum arata adevarata logistica pentru productia The Hobbit, si ne demonstreaza inca odata ca acesta este modul in care toate filmele ar trebui sa fie comercializate.

Acest simplu video-log, ne ofera o conexiune cu realizatori si actori, subliniaza cantitatea de munca pe care ei o depun pentru productie, si ne ofera unele mici detalii despre complotul si povestea ce va ajunge pe ecrane, material spectacular pentru fanii regizorului si al autorului Tolkien.
Filmarile pentru The Hobbit dureaza 254 zile, fiind divizate in trei blocuri de filmare pentru scopul de a oferi timp echipajului la odihna, timp pentru a lucra la efectele vizuale, la scenariu, la anumite trucuri privind locatiile si evident timp liber pentru sarbatori.
Acest video-blog fiind al doilea bloc de filmari, unde gasirea peisajului potrivit pentru filmarile la o asemenea productie devine o sarcina dificila, mai ales ca in The Hobbit, vom vedea peisaje si locatii din Middle Earth care sunt unice, iar locul potrivit pentru asemenea filmari trebuie sa contina si locatii alternative de spatiu pentru echipaj, echipament si distributie, catering, masa, toate aceastea trebuind deplasate la fata locului.
Avand in vedere efortul masiv pentru filmarea in diferite locatii, cele doua adaptari The Hobbit vor fi filmate dupa sistemul back to back, urmarind cele doua scenarii simultan, facand munca mult mai dificila si greoaie, dar in acelasi timp fiind un sistem mult mai maleabil pe termen lung.

Regizorul Peter Jackson incearca sa ne arate ce magnitudine are aceasta productie, si cam cati oameni sunt implicati in realizarea unuia din cele mai asteptate filme de anul viitor, regizorul promitandu-ne ca aceste video log-uri vor fi un serial lung despre toate intamplarile si evenimentele de pe platoul de filmare la The Hobbit, si ca urmatorul va fi realizat la inceputul anului 2012.
In plus fata de faptul ca vedem ce incredibila munca se depune pentru The Hobbit, il vom vedea si pe Andy Serkis, care este regizor secund si care este pus pe glume, si chiar pe Elijah Wood, care se bucura ca a revenit in Hobbiton.

Primul film The Hobbit: An Unexpected Journey va fi lansat pe 14 Decembrie 2012, iar a doua parte intitulata The Hobbit: There And Back Again va ajunge in cinematografe pe 13 Decembrie 2013.

2 comentarii

  1. Asa ar trebui sa faca toti regizori.
    La cata transaprenta a dovedit sir Peter Jackson nu e de mirare ca fanii isi doresc tot mai multe informatii 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.