Interpretul Lui Robocop Actorul Peter Weller Va Juca In Star Trek 2

Cel care l-a intruchipat in trecut pe Robocop, actorul Peter Weller, va avea un rol in viitorul sequel Star Trek, regizat de J.J.Abrams si care inca nu are titlu oficial.
A fost o nebunie totala in noaptea de vineri spre sambata pe blogurile de filme din intreaga lume si in conversatile spontane de pe Twitter.
Totul a inceput cu opinia celor de la Latino Review care sustineau ca Benicio Del Toro, care a fost de curand cooptat in distributia productiei, va juca rolul antagonistului Khan Noonien Singh in mult asteptata continuare a filmului din 2009 regizat de JJ Abrams, Star Trek.

Actorul Benicio Del Toro are un palmares bogat cu roluri negative, astfel incat nu a fost foarte greu sa credem aceasta stire, ce parea a fi mai mult decat o speculatie.
In urmatoarele zile, au existat o multime de speculatii privind implicare antagonistului Khan in acest univers alternativ Star Trek creat de Abrams, desi multi fani nu erau siguri ca Khan s-ar potrivi acum si in acest univers.
Cateva ore mai tarziu, a venit un articol in care Abrams a fost intrebat despre acest lucru de catre cei de la HitFix.
Raspunsul regizorului a fost scurt si fara echivoc: „Nu e adevarat.”
In concluzie, daca Del Toro nu joaca rolul antaonistului Khan, ramane inca intrebarea, cine va fi tipul rau din Star Trek 2.

In cele din urma, astazi vine o stire ce se confirma oficial, si anume ca J.J.Abrams e in discutii cu veteranul Peter Weller pentru un rol in viitorul film ce se pare ca, conform celor de la Paramount, va incepe filmarile luna viitoare.
Actorul, care de fapt a aparut intr-un episod din Star Trek Enterprise in 2005, cand a jucat rolul unui lider xenofob determinat sa expulzeze toti alieni din sistemul nostru solar in doua episoade, se va intoarce la marile ecrane cu un rol ce este inca nespecificat in acest sequel.
Alegerea regizorului se pare ca a venit in urma alegeri actritei Alice Eva care va juca un personaj ce este considerat a fi nou in franciza.

Dupa cum am mai precizat, Star Trek 2 nu are titlu oficial inca, dar va incepe filmarile in luna Ianuarie, cu un scenariu demn de universul creat de Gene Roddenberry acum aproape 50 de ani, si cu asigurari venite din partea co-scenaristii Alex Kurtzman si Roberto Orci ca nu va avea nici o legatura cu vreun film anterior Star Trek.

Sequel-ul Star Trek are data de lansare stabilita pentru 17 Mai 2013.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.