Noul Trailer Full Pentru Filmul Sci-Fi Battleship Dezvaluie Multa Actiune

Un nou trailer pentru filmul regizorului Peter Berg, intitulat Battleship, a ajuns on-line si ne demonstreza ca complotul productiei ascunde ceva mai mult decat credeam dupa primul teaser trailer.
Banuiam ca cei de la Hasbro si Universal ar vrea ca sa transforme filmul Battleship, bazat pe celebrul joc cu acelasi nume intr-o nou franciza asemanatoare cu Transformers din care sa curga semnul $$$, acest lucru devenind destul de evident odata cu lansarea acestui al doilea trailer pentru filmul sci-fi Battleship.

Peter Berg dezvaluie in cel de al doilea trailer pentru Battleship o alta imagine a incursiunii fortelor extraterestre invadatoare, precum si niste cadre din film cu distrugerile la scara larga.
Daca in cazul primului teaser trailer, Battleship ne-a tachinat cu impresia ca fortele navale ar lupta impotriva unei invazii extraterestre doar pe apa, aceste ultimele imagini din film pun deoparte orice dubiu, si ne demonstreaza propotile epice ale complotului, aratandu-ne ca invazia este la scara mondiala si se desfasoara si pe uscat, nu doar deasupra apelor.

In timp ce cinicii si non-fanii vor fara indoiala sa isi bata joc de productia lui Berg in care apare si Rihanna si care i-a costat pe cei de la Universal aproximativ 200 de milioane de dolari, suntem siguri ca cei carora le place actiunea si care nu baga in seama dialogurile cliseu prea dramatice, vor dori sa adauge Battleship la lista lor de filme ce trebuie vazute in 2012.

Regizorul Peter Berg a mentionat recent ca a proiectat filmul in mod specific cu jocul original Battleship in minte, si la faptul ca jocul are ca scop principal gasirea locatiei dusmanului si distrugerea lui inainte ca acestea sa te distruga pe tine.
Filmul ar trebui sa portretizeze o lupta asemanatoare, unde in ciuda tehnologiei extraterestre, oamenii nu sunt coplesiti si pot de fapt sa reprime amenintarea invadatorilor pe o varietate de fronturi.

In ciuda scepticismului care se invarte in jurul acestei productii, speram ca dupa premiera filmului, sa putem spune clar si raspicat celebra fraza a jocului Battleship : It’s a Hit, You Sunk My Ship.

Viitorul film regizat de Peter Berg are in distributie nume ca Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgård, Rihanna, precum si starul international Liam Neeson si va ajunge in cinematografe incepand cu data de 18 mai 2012.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.