O Noua Adaptare Sci-Fi De Philip K. Dick – Now Wait For Last Year

Dupa ce am avut ecranizari ca Blade Runner, Total Recall, Minority Report, Paycheck, Next, si mai recent, The Adjustment Bureau, o alta poveste science-fiction a autorului Philip K. Dick va ajunge pe marile ecrane.
Lila 9th si Electric Shepherd Productions au optat pentru drepturile de adaptare a romanului SF din 1966 Now Wait For Last Year, care descrie un viitor in care Pamantul sa aliat cu o specie extraterestra cunoscuta sub numele de Starmen in razboiul impotriva unei alte specii extraterestre numita Reegs.

Amplasat in timpul razboiului dintre The Starmen, care sunt locuitori ai planetei Lilistar, si Reegs, povestea lui Philip K. Dick din Now Wait For Last Year, scoate in evidenta aventurile lui Eric Sweetscent, un medic de transpalnt de organe, care se implica in politica dintre cele doua grupuri.

M. Barrie Osborne (Lord of the Rings), Cameron Lamb si fiica lui PKD, Isa Dick Hackett sunt producatorii viitorului film sci-fi, iar Ted Küpper este cel ce va adapta scenariul.
Se pare ca producatorii vor lucra acum la gasirea unui regizor, cu planuri de a incepe productia in al treilea trimestru din 2012.

Speram ca acesta ecranizare nu va fi la fel ca unele incercari nereusite de a aduce pe marile ecrane carti ale autorului Philip K. Dick.
Intotdeuna ne-au placut conceptele din povestirile lui PKD, doar ca nu s-au dovedit a fi destul de fidele si de reusite si pe marile ecrane, probabil in afara de cateva.

Au fost o multime de incercari in trecut de a ecraniza povestile minunate create de Philip K. Dick si inca cateva care sunt in curs de lucru, inclusiv pseudo sequel-ul Blade Runner ce va fi regizat de acelasi Ridley Scott, precum si reboot-ul Total Recall cu Colin Farrell al regizorului Len Wiseman.

Nu ne ramane decat sa speram ca intr-o zi una din aceste adaptari va fi pe placul celor ce cunosc povestile scrise de PKD, asadar vom tine degetele incrucisate si un ochi pe orice actualizari vor aparea cu privire la aceste proiecte.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.