O Retrospectiva Scurta A Filmelor Din 2011 Intr-un Clip Edificator!

Ai incercat sa iti amintesti ce filme ai scapat la cinema anul asta si nu sti exac? Vezi un clip scurt intr-o prezentare minunata, ce s-ar putea sa iti improspateze memoria.
Incepand din anul 2008, la fiecare sfarsit de an, proiectul Cinema ne aduce cate un clip scurt care ar putea umple golurile din memoria noastra, si ne face de fiecare data sa exclamam „hei, filmul asta nu l-am vazut”.
Cinema este un proiect anual incropit de Kees van Dijkhuizen, un student de 18 ani din Olanda ce studiaza cinematografia si ne ajuta sa redescoperim la fiecare sfarsit de an cu ajutorul unei serii de montaje excelente din filmele de peste an, ce filme am pierdut.
Seria de clipurii numite Cinema, a acumulat de-a lungul timpului peste 1,5 milioane de vizualizari la nivel mondial, si a fost prezentata pe blogurile de filme in mai mult de 200 de stiri, si peste 5000 de tweet-uri.

Cinema 2011 este in esenta un proiect non-profit realizat exclusiv pentru scopuri de divertisment, care nu vizeaza incalcarea drepturilor de autor.
Nici un castig nu s-a acumulat din aceasta prezentare, pentru nici una din partile implicate.
Seria de prezentari video Cinema, este ceva foarte special, deoarece aduce in atentia noastra in cateva minute, o lista impresionanta de filme, si ne face sa ne dam seama de ce vrem sa ne petrecem ore in sir intr-o camera intunecata plina de straini.
In fiecare an, aceste clipuri ne amintesc de forta pura a unui montaj, ce ofera putere unei serii de cadre minunate, ce se gasesc doar in filme, oferindu-ne un dram de Magie cinematografica ce este prezenta in acest nou clip pentru anul 2011, pe care va invitam cu drag sa il urmariti inainte de finalul anului.

Un comentariu

  1. Mi-a placut rezumatul asta a filmelor pe anul trecut. Bine punctate, un an destul de bogat in productii in diverse genuri. Sa speram ca anul 2012 aduce si mai frumoase filme!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.