Poze Noi Din Game Of Thrones Sezonul 2 – Noutati Despre Sezonul 3 Si 4

Vezi noi imagini de pe platourile de filmare al serialul Game Of Thrones sezonul 2, si afla cum HBO planuieste un sezon 3 si 4, ce se pare ca vor fi filmate simultan.
Desi seria a fost programata pentru un al doilea sezon inca de pe 19 aprilie 2011, adica doar la doua zile dupa premiera primului episod, al doilea sezon al serialului HBO de fantezie medievala A Game Of Thrones nu va fi lansat decat in aprilie anul viitor, dar zvonuri persistente plutesc de o luna in coace in jurul serialului, ce sugereaza ca reteaua isi face deja planuri marete pentru planificarea sezonului 3 si 4.

Desi inca nu exista nici o stire oficiala, potrivit tuturor zvonurilor puse cap la cap, HBO planuieste sa reinoiasca popularul serial cu inca doua sezoane, care s-ar putea sa se filmeze simultan.

Deja se stie ca primele doua sezoane sunt bazate fiecare pe o saga de carti scrise de autorul George RR Martin numita A Song of Ice and Fire din care fac parte si A Game of Thrones si A Clash of Kings pe baza caruia s-au realizat primul sezon si al doilea care se afla inca in productie.
Ceea ce nu stim este faptul ca HBO pregateste si sezonul 3 si 4.

Creatorii de seriale tv David Benioff si DB Weiss, au declarat de curand ca a treia carte, A Storm of Swords, va fi extinsa nu doar intr-un singur sezon, ceea ce inseamna ca sezonul 3 si 4 se vor baza doar pe o singura carte.
Prin urmare, in cazul in care cei de la HBO isi vor arata interesul in a continua serialul Game Of Thrones dincolo de sezonul viitor, vom vedea o ecranizare a carti sus amintita impartita in doua sezoane viitoare, ce vor fi filmate simultan.

Dar inainte de toate astea, mai avem de vazut sezonul 2.
Desi showul este in productie inca de azi vara, doar in ultimele saptamani am avut parte de informatii despre filmarile sezonului doi.
Astazi va prezentam noi imagini de pe platourile de filmare al sezonului 2 Game Of Thrones, unele din saptamanile trecute si altele recente din Islanda, de unde vedem cateva cadre cu Kit Harrington in rolul Jon Snow.

Pentru filmarile la al doilea sezon, orasul Dubrovnik din Croatia a fost folosit in loc de Malta pentru scenele din King’s Landing.
Scene ce vor aparea in sezonul doi la nord de Zid, sunt filmate in Islanda, in jurul ghetarului Vatnajökull, cu locatii noi in Irlanda de Nord ce includ studiourile de televiziune The Linen Mill Film , Banbridge, Portul Ballintoy, si Castelul Gosford.

Game of Thrones Sezonul 2 bazat pe cartea A Clash of Kings, va debuta pe micile ecrane in Aprilie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.