Primul Trailer The Dictator Este Exact Ce Asteptai De La Sacha Cohen

Dupa ce a socat lumea cu personaje ca Ali G, Borat sau Bruno, star-ul Sacha Baron Cohen ne prezinta cel mai contorversat personaj al sau in primul trailer pentru noua comedia The Dictator.
The Dictator este cel mai recent personaj creat de Sacha Baron Cohen, si azi noapte cei de la Paramount Pictures au lansat primul trailer oficial pentru acest film.

Daca privim la cariera lui Sacha Baron Cohen, sa ne dam seama imediat ca portretizarea lui Borat este rolul cel mai de succes al sau, pana in prezent.
Tocmai de aceea suntem siguri ca nimeni nu mai este surprins ca Sacha Baron Cohen se intoarce spre acelasi gen care l-a consacrat, intr-un stil propriu,, facand haz de oamenii dintr-o anumita regiune a lumii intr-un parteneriat cu regizorul Larry Charles (Borat, Bruno) pentru noua comedie intitulata The Dictator.
De data aceasta insa, Baron Cohen a inventat un personaj nou si a facut pur si simplu o poveste ce-i serveste pe deplin stilului caracteristic.

Avand in vedere succesul masiv de care filmul Borat s-a bucurat, si rezonanta culturala pe care filmul inca o are la cinci ani de la lansarea sa, tot ce va face Cohen in viitor, va fi suspus unei puternice comparatii.
Credem ca Sacha Baron Cohen este un tip foarte amuzant, in acelaşi timp, el chiar stie cum sa intre sub pielea fanilor, dar mai ales sa-i enerveze la culme pe ceilalti.
Cand e vorba de Sacha Baron Cohen, exista doar doua aspecte, fie vei muri de ras, fie vrei dori sa il tarasti intr-o inchisoare militara pentru ca este prea indraznet.

Afirmand ca este inspirat de romanul „Zabibah and the King” scris de liderul irakian Saddam Hussein, filmul are o distributie bogata inclusiv Megan Fox, Ben Kingsley, Ana Faris sau John C. Reilly.
The Dictator este regizat de colaboratorul frecvent al actorului Sacha Cohen, Larry Charles si va ajunge in cinematografe incepand din luna Mai 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.