Primul Trailer Oficial Pentru Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

Primul trailer pentru filmul de desene animate cu numarul 3 din franciza Madagascar a ajuns online si se numeste Europe’s Most Wanted.
Madagascar 3: Europa Most Wanted ne va prezenta aceleasi caractere prietenoase de la zoo, care se afla de aceasta data in Europa, unde se alatura unui circ de ambulant.

Arata amuzant si parca ar merge pe lina unui film thriller cu spioni, care face face aluzii la unele faze hilare din alte filme, in special caracterul lui Ben Stiller atunci cand il impersoneaza pe Tom Cruise.
Exista si cateva scene dragur, in special cu pinguini si personajul lui Sacha Baron Cohen, si suntem mai mult decat siguri ca copiii vor savura acest film, dar nu suntem siguri ca vor convinge adultul din noi sa mearga la cinema pentru Madagascar 3: Europa Most Wanted

Noah Baumbach (Fantastic Mr. Fox) a scris scenariul, deci probabil filmul complet ofera cate ceva in plus fata de acest prim trailer, ceva si pentru un public mai matur.

Alex leul (Ben Stiller), Marty (Chris Rock), Melman (David Schwimmer), si Gloria (Jada Pinkett Smith), dupa aventura lor din Africa, decid sa se intoarca la casa lor reala din New York.
Regele Julien al XIII-lea, Maurice, Mort, si Pinguinii sunt alaturi de ei in aceasta noua aventura, dar de data aceasta drumul lor o ia prin Europa, unde gasesc si acoperirea perfecta pentru un animal : un circ ambulant pe care il vor revitaliza in stil Madagascar.

Filmul animat are parte de participarea vocilor cunoscutilor actori Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, si Frances McDormand.

Madagascar 3: Europa Most Wanted va ajunge in cinematografe pe 08 Iunie 2012.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.