Spartacus: Vengeance Trailer Exclusiv Cu 4 Minute Din Primul Episod!

Vezi exclusiv prima scena de aproximativ 4 minute de batalii sangeroase din primul episod ce deschide sezonului 2 al serialului Spartacus: Vengeance, si un interviu cu Liam McIntyre!
Luna viitoare, si anume pe data de 27 Ianuarie, mult asteptatul serial Spartacus : Vengeance Sezonul 2, va avea premiera, si va readuce pe micile ecrane povestea exact de acolo de unde a lasat-o Sezonul 1 Spartacus: Blood and Sand.

Povestea principala din sezonul 2 incepe doar la cateva saptamani dupa baia de sange culminanta de la finalul primului sezon, si ne prezinta in primul episod, haosul creat de adunatura spontana de gladiatori si o Capua in haos si declin, plina de vacarm si gladiatori pusi pe fuga si jefuit.
Asta pana cand Spartacus incepe sa puna piciorul in prag si sa traga linie, stiind ca daca lururile vor decurge in haos, telul sau nu va putea fi atins.

Dupa evadarea sangeroasa din Ludus-ul Batiatus, rebeliunea gladiatorilor recurge la tot felul de jafuri si omoruri continuand sa duca o lupta sangeroasa ce incepe sa semene frica direct in inima Republicii Romane, unde Gaius Claudius Glaber si trupele sale romane, au parte de o surpriza cand sunt trimisi spre Capua pentru a zdrobi rebeliunea tot mai mare de sclavi eliberati de Spartacus, inainte ca aceasta sa poata provoca mai multe daune Republicii.
Spartacus (Liam McIntyre) este prins intre nevoia personala de razbunare impotriva omului care la condamnat la sclavie si care a determinat moartea sotiei lui, si dorinta de a a impiedica armata frivola de sclavi sa se destramare, in timp ce trebuie sa-i convinga pe toti ca cauza pentru care lupta este una nobila.

Iata ca IGN ne ofera sansa sa aruncam o prima privire exclusiva a scenei de deschidere a Sezonului 2 Spartacus Vengeance, care ni-l prezinta pe Spartacus si ceilalti sclavi din Casa Batiatus, in prima scena de lupta din episodul cu numarul 1 al sezonului 2, si ofera in acelasi timp, o introducere in secretele serialului, prin interviul noului Spartacus, Liam McIntyre, care discuta despre prima secventa de lupta pe care o puteti vedea mai jos.
Vizionare Placuta!

Oh, si inca un lucru, care probabil nu va va soca.
Lucrurile devin destul de violente si sangeroase inca de la inceputul Sezonului 2 Spartacus: Vengeance.

6 comentarii

  1. Introdu te rog Luna in prima coloana, ziua in a doua coloana si anul in a treia coloana!
   Introdu un an cat mai indepartat daca vrei sa nu ai restrictii.
   Are continut matur si violent!

 1. Cam multe slow-motion-uri petnru primele 4 minute din primul episod 🙂
  Imaginati-va cam cate o sa fie per episod 🙂
  Totusi unele sunt faine in slow motion, dar astia exagereaza putin!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.