Trailer Nou Extins Pentru Spartacus Vengeance Cu Multe Scene Noi

Noul trailer pentru Spartacus Vengeance demonstreaza complexitatea complotului din sezonul 2, si ne intriga cu o coloana sonora interesanta, transpusa peste multa violenta!
In timp ce ultimul trailer pe care l-am prezentat pentru Spartacus Vengeance s-a axat mai mult pe scene scurte de actiune si flash-uri despre posibilul complot din sezonul 2 Spartacus, acest nou trailer dezvolta subiectul, si ne da ocazia sa vedem mult mai multe dialoguri si imagini noi despre complexul complot al noului sezon, care aduce cu sine mai multa actiune decat anteriorul sezon, scheme politice si personale ce se dezvolta treptat.

Cu premiera sezonului 2 foarte aproape, cei de la Starz vor scoate la iveala din ce in ce mai multe materiale promotionale, astfel noul trailer vine intr-un moment plin de campanii publicitare, profitand de aceasta unica ocazie a sarbatorilor de iarna pentru promovare.
Suntem siguri ca pana la finalul anului vom mai vedea si alte promo-uri pentru Spartacus Vengeance, ce vor face deliciul fanilor acestui popular serial, avand in vedere ca canalul a lansat online si 4 minute din primul episod, care se numeste sugestiv Fugitivus, intr-o miscare promotionala care suntem siguri ca aduce un plus de promovare pentru premiera Sezonului 2 Spartacus Vengeance, ce va avea loc pe 27 Ianuarie.

Probabil trebuie mentionat aici, in special pentru cei ce inca nu stiau, ca primul episod din serie a stabilit un record pentru cei de la Starz, cu 553.000 telespectatori doar pe reteaua lor, si 460.000 pe Encore, asta doar in primul weekend in care serialul a fost prezentat.
Pentru restul sezonului serialul a avut o medie de 1.285 milioane telespectatori, astfel provocandu-i pe cei de la Starz sa reinoiasca serialul pentru Sezonul 2. Tinand cont ca nici o alta productie originala Starz nu a mai trecut de primul sezon, se asteapta ca Spartacus Vengeance sa doboare un record pentru primul episod difuzat in 27 Ianuarie.

Povestea principala din sezonul 2 incepe doar la cateva saptamani dupa baia de sange culminanta de la finalul primului sezon, si ne prezinta in primul episod, haosul creat de adunatura spontana de gladiatori si o provincie romana in haos si declin, plina de vacarm si gladiatori pusi pe fuga si jefuit.
Asta pana cand Spartacus incepe sa puna piciorul in prag, stiind ca daca lururile vor decurge in haos, telul sau nu va putea fi atins.

Dupa evadarea sangeroasa din Ludus-ul Batiatus, rebeliunea gladiatorilor recurge la tot felul de jafuri continuand sa duca o lupta sangeroasa ce incepe sa semene frica direct in inima Republicii Romane, unde Gaius Claudius Glaber (Craig Parker) si trupele sale romane, au parte de o surpriza cand sunt trimisi spre Capua pentru a zdrobi rebeliunea tot mai mare de sclavi eliberati de Spartacus, inainte ca aceasta sa poata provoca mai multe daune Republicii.

Spartacus (Liam McIntyre) este prins intre nevoia personala de razbunare impotriva omului care la condamnat la sclavie si care a determinat moartea sotiei lui, si dorinta de a a impiedica armata frivola de sclavi sa se destrame.
Sezonul 2 avand titlul Spartacus Vengeance se intoarce pe micile ecrane cu primul episod intitulat Fugitivus pe data de 27 Ianuarie pe canalul Starz.

5 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.