Transformers 4 Se Va Filma Anul Viitor Avandu-l Pe Michael Bay Regizor

Un alt film Transformers va ajunge in faza de dezvoltare foarte curand, la carma caruia se va intoarce cel ce a negat ca va mai fi implicat in aceasta franciza, regizorul Michael Bay.
Va spuneam in octombrie ca franciza care a adus atatea milioane de dolari in conturile producatorilor si al studiourilor, marele hit de la box-office care i-a facut pe cei de la Paramount sa devina entuziastmati de o continuare, Transformers, spera sa ofere de data asta divertisment chiar intr-o doza dubla.

Atunci cand presedintele Hasbro a facut public faptul ca firma este in discutii cu Paramount, Steven Spielberg si Michael Bay pentru a face un al patrulea film Transformers, nimeni nu s-a mirat, in fapt, cu toti am aflat mai tarziu ca planul era mult mai complex, si ca de fapt sunt luate in considerare idei pentru filmarea unui al patrulea si chiar al cincilea film Transformers simultan.

Regizorul Michael Bay s-a grabit atunci sa nege orice implicare a sa in urmatoarele proiecte pe care producatori le au cu aceasta franciza, povestea potolindu-se in oarecare masura, desi Steven Spielberg a declarat ulterior ca i-ar place ca urmatoarele filme Transformers sa fie regizate de Michael Bay, iar atunci cand Shia LaBeouf a declarat ca nu va mai juca intr-un alt film Transformers, lumea a presupus ca totul se va termina.

Aparent, lucrurile nu stau chiar asa, regizorul fiind momentan in tratative finale pentru a regiza Transformers 4, recurgand la un compromis care i-ar putea aduce inca un film pe plansa de lucru.
Dorinta regizorului de a face un film numit Pain And Gain a fost exprimata si in trecut, el fiind foarte consecvent in a realiza acest film inca din 1999, scenariul filmului fiind bazat pe o poveste adevarata publicata in New York Times despre gasca Sun Gym, care a rapit, torturat si a incercat sa ucida un om de afaceri din Florida, care a supravietuit ulterior si a angajat un detectiv particular pentru a urmari gasca si a se razbuna.
Se pare ca dorinta lui Bay de a realiza acest film Pain And Gain este mult mai mare decat mandria regizorului, el punand realizarea acestuia inainte de orice lucru.

El a facut un compromis, si a declarat ca va regiza urmatorul film Transformers, daca cei de la Paramount vor realiza si finanta filmul Pain And Gain.
Se pare ca negocierile decurg bine, doarece Paramount a anuntat deja ca filmul regizat de Michael Bay, Pain And Gain, va intra in productie la inceputul anului viitor.

Luand toate astea in considerare, stim ca aproape nimeni nu asteapta sa afle complotul urmatoarelor filme Transformers, stiind ca povestea nu a fost niciodata un punct forte al acestei serii, regizorul fiind dezinteresat de poveste sau de dezvoltarea personajelor, concentrandu-se in intregime pe luptele dintre roboti, explozii uriase si efecte vizuale ce iti distrag atentia de la pricipalul subiect al filmului.
Totusi, detalile despre urmatoarea saga cu autoboti sunt tinute secrete, dar ni se confirma ca nu va fi un prequel, si ca complotul din Transformers 4 se va infiltra mai adanc in universul Transformers aducand la suprafata personaje mai vechi si mai puternice.

Un comentariu

  1. Ahahahhaha, cata dreptate ati avut 🙂
    Tocmai s-a confirmat astazi ca va regiza transormers 4 si ca are o tinta undeva spre vara lui 2014 :))
    Super tare speculatia voastra!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.