Un Nou Poster Oficial Memorabil Pentru Bane In The Dark Knight Rises!

Ieri Warner Bros a lansat un nou teaser poster pentru The Dark Knight Rises, care in mod corespunzator lansari prologului ce va rula in cinematografele IMAX il evidentiaza pe antagonistul Bane, viitorul cosmar al lui Batman.
Campania publicitara oficiala The Dark Knight Rises a inceput de cateva zile in urma, cand un misterios document a aparut online, ducand la un site ce se numeste operationearlybird.com, unde a aparut o numaratoare inversa misteriosa, ce dezvaluit ieri oportunitate de a rezerva un bilet la proiectile prologului The Dark Knight Rises care va fi anexat la printurile IMAX ale premierei filmului Mission: Impossible – Ghost Protocol.
Harta de pe site dezvaluie locatiile pentru proiectiile a 22 de printuri pentru prolog-ul ce se va proiecta pe 13 Decembrie, cu cateva zile inainte de lansarea in IMAX a filmului Mission: Impossible pe 16 Decembrie.

Odata cu lansarea unei campani publicitare pentru prologul filmului, impulsul lui Christopher Nolan de a aduce in fata fanilor cat mai multe informatii despre The Dark Knight Rises a ajuns intr-un punct in care dezvaluirea unor noi informatii nu mai pot fi tinute secret, si tocmai de aceea Warner Bros va continua sa alimenteze pasiunea fanilor din intreaga lume, de data aceasta cu un poster nou, cam neclarcar, dar care ne arata cat de important va fi protagonistul Bane in complotul din ultima aventura a lui Batman.

Dupa cum vedem si din noul poster, Bane arata tare de tot, si zvonurile care circulau in legatura cu complotul pe care regizorul Nolan il va aborda in film, acela ca dupa efortul deosebit depus de Batman pentru a prinde multimea de criminali eliberata de Bane, il epuizeaza atat de mult incat Bane literalmente il rupe in doua pe eroul nostru, zvonuri ce se confirma odata cu aceasta nou imagine din The Dark Knight Rises.

Finalul grandios al trilogiei regizata de Christopher Nolan, se anunta a fi epica si cu multa actiune, devenind astfel demna de un final grandios, despre care vorbeste chiar regizorul intr-un interviu recent:
„Totul este despre finalul aventurilor lui Batman si povestea lui Bruce Wayne.
L-am lasat intr-un stare foarte neclara in ultimul film.
Poate pare surprinzator pentru unii oameni, dar povestea noastra se va desfasura la opt ani diferenta de actiunea din The Dark Knight. Deci vom vedea un Bruce Wayne mai imbatranit, si nu intr-o forma excelenta”.

In ciuda unor reactii usor critice cu privire la productia The Dark Knight Rises ca urmare a primelor imagini si clipuri video neoficiale de pe platourile de filmare aparute pana acum, este tot mai clar ca acesta a devenit o productie complicata, si fiecare set de imagini ce apare, demonstreaza de ce acest film este unul din cele mai asteptate filme de anul viitor, ce va implica multe campani publicitare de acum si pana la premiera filmului.
Avand in vedere faptul ca filmul este inca la sapte luni departare de lansare, ne putem imagina ca vom vedea de acum incolo o multime de postere ificiale pentru The Dark Knight Rises.

The Dark Knight Rises regizat de Christopher Nolan, avand in distributie actori ca Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman, Tom Hardy si Michael Caine, va ajunge in cinematografe incepand cu 20 Iulie 2012.

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.