Underworld: Awakening Si Trailerul Cu Numarul 3

Aproape de premiera, Underworld Awakening revine cu un al treilea trailer, ce dezvaluie putin mai mult din complotul celui de al patrulea film din franciza.
Noul trailer pentru Underworld Awakening, ne aduce in atentie putin din complotul care il va avea filmul, si fata de celelalte trailere anterioare ne lasa sa intelegem cat de cat, ce s-ar putea petrece in acesta noua incercare de revitalizare al acestei povesti cu vampiri si varcolaci.

Trailerul, ca si celelalte doua, are aceeasi nuanta puternica de albastru cu care franciza ne-a obisnuit, de data aceasta avand parte si de un varcolac imens, ce va face multe probleme eroinei principale, care este pornita sa duca un razboi cu oamenii ce o vaneaza.
Povestea filmului se invarte in jurul personajului Selene (Kate Beckinsale) care se trezeste 12 ani in viitor, dupa ce a fost tinuta captiv, doar pentru a afla cat de mult s-au transformat lucrurile pe scena mondiala.

Ea afla ca are are o fica adolescenta, un hibrid intre vampiri si lycani, pe nume Eva (India Eisley) si ca de data aceasta oamenii sunt cei care vaneaza, in timp ce vampiri si dusmanii lor varcolaci, sunt prada.
Avand in vedere ca ultimele trei filme Underworld nu au fost exact favoritele criticilor, dar fiecare in parte a avut destul de multe incasari, si s-au descurcat binisor la boxoffice, acest al patrulea film primeste un aflux de nou veniti, inclusiv scriitori John Hlavin si Allison Burnett, precum si staruri ca India Eisley , Sandrine Holt, Michael Ealy, Stephen Rea, si James Theo.

Regizori suedezi Mans Marlind si Bjorn Stein sunt cei ce de data asta vor aduce pe ecrane continuarea Underworld, film ce initial a fost regizat de Len Wiseman, si va ajunge in cinematografe pe 20 Ianuarie 2012, evident in 3D.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.