A Aparut Primul Trailer Pentru Sci-Fi-ul Romantic Upside Down

Un barbat si o femeie se indragostesc iremediabil, dar din pacate locuiesc separat in dimensiuni diferite, in aceasta productie science fiction numita Upside Down, ce se afla in dezvoltare din anul 2009.

Nu, nu este complotul ce seamana izbitor cu The Lake House, este de asemenea complotul pentru filmul Upside Down, un science-fiction romantic scris si regizat de Juan Diego Solanas, in care joaca Jim Sturgess si Kirsten Dunst.
Cei doi au fost distribuiti in mod oficial in octombrie 2009 si sarind peste anul trecut, productia a cam lipsit din peisajul stirilor despre filme noi, in afara de cateva fotografii ce nu au atras atentia.

De data aceasta, iata ca avem parte de un prim trailer, ce ne ofera o scurta idee a ceea ce filmul sci-fi Upside Down are de oferit.
Uita-te in sus, spre cer, si freca-te la ochii, deoarece nu vei crede ceea ce vezi: orase, paduri, oceane, fiecare cu gravitatia lor sunt inversate si asezate pe cer, numai la o intindere de mana distanta de tine, dar totusi complet inaccesibile.
In aceasta realitate alternativa exista doua lumi :una sus si una jos.
Doua lumi cu care se confrunta fiecare cetatean, in cadrele extraordinare a filmului Upside Down.

Doua lumi diferite, fiecare cu propria gravitatie, dar evident si cu reguli bine stabilite, in care doi tineri interpretati de Kirsten Dunst si Jim Sturgess, se indragostesc si incearca sa rupa toate barierele ce le sunt impuse.
Evident ca lumea de sus are reguli mai stricte si ne ofera un sentiment de suprematie, pe care suntem siguri producatorii l-au speculat, oferind in fapt o versiune clasica de lupta originala intre bine si rau, intre cel sarac si cel bogat.

Suna destul de simplu, si in acelasi timp cunoscut, dar oferind o noua viziune asupra unei povesti de dragoste ce poate sa intampine obstacole si intr-un film ce isi imagineaza doua lumi separate.
Desi aflat in dezvoltare inca din anul 2009, filmul are stabilita data de lansare oficiala pentru 10 Decembrie 2012.

5 comentarii

 1. Alaturi de Gattaca, eXistenZ, Ghost in the Shell, Matrix, The Thirteenth Floor, Dark City, What Dreams May Come, A Scanner Darkly, Franklyn, Tron, Source code, Inception…unul dintre cele mai "cool" concepte Hyperreality !

  Kirsten Dunst e pe val 🙂

  1. Desi nu ma omor dupa Kirsten Dunst, trebuie sa recunosc ca toate filmele ce le ai mentionat le-am vazut si chiar placut :))
   Sunt sigur ca si asta o sa fie bunicel, poate daca nu ar fi romantic ar fi si mai bun.

 2. Eh, se pare ca Warner Bros inca nu s-a hotarat sa lanseze trailerul oficial, dar cei din Franta nu prea sunt de acord cu ei, avand in vedere ca e un film ce s-a anuntat inca din 2009.

  Trailerul merge acum.
  Probabil cei de la Warner Bros se vor stradui sa il scoata si pe acesta, dar odata lansat online, nu prea mai au ce face!
  Enjoy!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.